Samsun'dan Selamlar

Herkese merhaba. Sizleri çok geç keşfetmenin üzüntüsünü, aynı zamanda tanışmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Samsun'un Atakum ilçesinde yaşıyorum, 25 yaşındayım. Trakya Üniversitesi tarih bölümü mezunuyum. Kpss sınavı için çalışmanın dışında boş vakitlerimde balığa gitmeyi çok seviyorum fakat bu konuda bilgilerim ve tecrübem oldukça az. Siz değerli abilerim ve kardeşlerim sayesinde bu eksikliği gidermeyi diliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim. 🙂

Aramıza hoş geldin Burak,
Keyifli ve bol av raporlarının olacağı paylaşımlar dileğiyle.
İyi forumlar

Herkese merhaba. Sizleri çok geç keşfetmenin üzüntüsünü, aynı zamanda tanışmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Samsun'un Atakum ilçesinde yaşıyorum, 25 yaşındayım. Trakya Üniversitesi tarih bölümü mezunuyum. Kpss sınavı için çalışmanın dışında boş vakitlerimde balığa gitmeyi çok seviyorum fakat bu konuda bilgilerim ve tecrübem oldukça az. Siz değerli abilerim ve kardeşlerim sayesinde bu eksikliği gidermeyi diliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim. 🙂
Allah bahtını açık etsin inşâllah...

Hoşgeldiniz. Görev nedeniyle 3 yıl kadar Atakum'da bulundum. Çok güzel bir yer, özellikle sahili. Oraları halen özlüyorum.

Merhaba arkadaşlar adım Yunus 1987 Samsun-Çarşamba doğumluyum. Balık maceram geç de olsa yeni başladı.Sizlerinde destekleri ile birlikte bunu daha güzel bir hobiye dönüştürmek istiyorum.

Son düzenleme:
Back