ADİL AYKOL
Daimi Üye
Tebrikler Akif abi Roman tadında anlatımınla balığı ben tutmuş kadar oldum Rastgele
Sağol Fatih. Çipura konusunda yavru salımının etkili olduğu kesin.. Yemli avlanan arkadaşlardan olumlu dönüşler var. Fakat Levrek konusunda en azından benim avlandığım meralarda hiç bir artış yok. Hatta her yıl hatırı sayıır seviyede azalma söz konusu !Tebrikler abi güzel balık, senin şansın varmış onunda eceli gelmiş kıçından yakalanmış 🙂 güzel keyifle okuncak gerçek rapor olmuş, bazen birileri sırf reklam amaçlı rapor paylaşanlar oluyor çantadan yem kutusuna A'dan Z'ye kullandığı tüm malzemenin markasını yazıyolar adamlar yakında giydiği çorabın markasını yediği bisküvin markasınıda yazacaklar forumda ayar ediyolar beni. Bide bu kocaeli körfezine belediye 4-5 sene karamürselden levrek çipura yavruları salmışlardı haberlerde falan çıkmıştı ne oldu bu balıklar çoğaldımı yoksa onlardan birinin büyümüşünümü tuttun bugün naptın 🙂
Teşekkürler Orhan .Daha iyleri sizlere rast gelsin inşallah.tebrikler akif abi cok güzel bir rapor yazmışsın çokta şanslısın
Sağol canım kardeşim. Bizim ki acemi şansı. Görmemişin Levreği olmuş, onuda poposundan tutmuş 🤣 !Tebrikler Akif abi Roman tadında anlatımınla balığı ben tutmuş kadar oldum Rastgele