Saroz Körfezi Erikli, Yayla, Mecidiye, Sazlıdere, Güneyli, Kemikli Balık Son Durumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan istavrit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayramda Yayla liman içine arac girisi olacakmıs balık tutucaklara güzel bir haber bence bu arada bayramda ordayım 🙂🙂
yayla limana bir kez gittik içeride inanılmaz koku vardı duramadık , başımız ağrıdı o derece.

sık karşılaşılan bir durum mudur bu?

Girdikmi bir sekilde cikariz onemli olan aracla girmek 🙂 en kotu sabahlariz 🙂
Yani illa ki çıkılabiliyor ama şans. bir bakarsın kimse gelmemiş kaldın içerde 😀 Önceden ne güzeldi taaaa kumsalın sonuna kadar gidiliyordu.

yayla limana bir kez gittik içeride inanılmaz koku vardı duramadık , başımız ağrıdı o derece.

sık karşılaşılan bir durum mudur bu?

Oranın yerel kokusu diyebilirim. Hatta bazen köye kadar gidiyor kokusu. Son zamanlarda ben görmedim pek öyle ağır koktuğunu. ama eskiden kokuyordu.

Merhaba,
Öncelikle tüm katılımcıların bayramlarını tebrik ederiz.
Enez'de, Bayram tatili nedeniyle çok sayıda telefon aldık ve sınırlı katılımcı alabilmemiz nedeniyle talebini karşılayamadığımız tüm arkadaşlarımızdan özür dileriz.
Deniz sevdalısı arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla çok verimli avlarımız oldu. Görüntülerini en kısa sürede sizlerle paylaşacağız 🙂
Katılmak isteyen dostlarımızın telefonlarını bekliyoruz.
Görüşmek üzere 🙂
Syg.

Merhabalar, ailecek huzurlu bir tatil içinde kalınabilinecek butik, pansiyon ve motel isimleri de verebilir misiniz? Tabi gönül isterki hem denize girelim, hem balık tutalım, hem tatilimizi yapalım...gezelim görelim.
Erikli otelde kalmıştım. Surf disiplini için güzel bir yer. Otel o civarda ki en şyşsi diyebilirim

Saroz Körfezi hakkında bilgi sahibi olan ustalarım özelden yazabilirimi acaba danışmam gereken bir konu varda yardımcı olabileceğinizi düşündüm.

Buradan yazın daha çok kişi yardımcı olabilir.
Şarköy deyim bir gece için Saroz da balık avı yapıcam tek başıma orada oltamı nerden suya indirebilirim diye bir mera bilgisi danışacaktım. Genelde mera bilgileri genelden değil özelden paylaşıldığı için böyle yazdım. Yardımcı olabilecek ustam varsa şimdiden teşekkür ederim.

Evreşe Gelibolu arasında Kavak deresi var derenin denizle birleştiği kayalıklardan spin yapabilirsiniz yada biraz daha sağ taraflara doğru kumsalda yemli avlanabilirsiniz. Rastgelsin

Şarköy deyim bir gece için Saroz da balık avı yapıcam tek başıma orada oltamı nerden suya indirebilirim diye bir mera bilgisi danışacaktım. Genelde mera bilgileri genelden değil özelden paylaşıldığı için böyle yazdım. Yardımcı olabilecek ustam varsa şimdiden teşekkür ederim.
Yada İbrice limanından olta atabilirsiniz.

Back