Hersey olur, atilir ama atar araliginda bir kamisla daha cok verim alirsiniz..
Atacağınız kaşık 50 gram sa güzel Erim yakalarsınız ama 3-14 veya yenj çıkan kamışlar var mesela 1-15 atarlı onlar güzel olur
Hersey olur, atilir ama atar araliginda bir kamisla daha cok verim alirsiniz..
Ben mpp 170 ile 15 gram sahte atıyorum gayet iyi gidiyor 10.5 gramlık baby jigte attım oda güzel gittiArkadaşlar mpp90 ile meeps atılırmı alabalık için??
tabi kullandığınız makine ve misinada erimi etkilecektir.O sorun değil elimde raw2 55 var raw2 55i spin veya lrf kamışlara uyum sağlamaz ben makinayı değerlendirmek istiyorumHersey olur, atilir ama atar araliginda bir kamisla daha cok verim alirsiniz..
Ortalama kaç gram kullanmayı düşünüyorsunuz ?Arkadaşlar mpp90 ile meeps atılırmı alabalık için??
Raw 2 satarsanz Talibim 🙂O sorun değil elimde raw2 55 var raw2 55i spin veya lrf kamışlara uyum sağlamaz ben makinayı değerlendirmek istiyorum
Raw 2 satarsanz Talibim 🙂[/QUOTE yok abim o benim
7 gram için bişey diyemem ama genelde bu aralıkta sahteler kullanacaksanız daha düşük atarlı bir kamış bakın bence. Ben mpp 170 ile 10.5 gram babyjig atıyorum güzelde gidiyor ama yemi hissedemiyorum benim için çok önemli değil çünkü asıl amacım ağır sahteler kullanmak hafif sahteleri amacım dışında biraz takılmak için kullanıyorum genede karar sizin7 gr. Meepss