Savage SG6-SG8 İnceleme.

Ben light shore jig için Twinpower xd 4000 modelini araştırırken bir arkadaşın tavsiyesi ile SGS6 6000 ve 4000liği alternatif olarak düşünmeye başladım. Bu yazı benim kafamdaki soruların cevabı oldu. SGS8 4000 sanırım benim ihtiyacımı karşılamaya yeterli. Emeklerin için teşekkürler Akif abi.
Derin kafa ve 4000 kombini ihtiyacından fazlasını sunacaktır ama 6 serisi değil 8 serisi şart. 6 serisinden 8 serisine geçişte alınan saha tecrübeleri ve geri dönüşler her ne kadar ince ayar ve töleranslar üzerine olsada bu küçük nöanslardan ortaya çıkan fark büyük !

Donanımına, emeğine şapka çıkarıyorum. Hava soğuk olmayıp kelim üşümese şapkayı geri giymem. O derece faydalı bir paylaşım. Varolasın.
Aman abim üşütme , Allah sağlığını bozmasın. Sen müsait zamanda organizasyon yapta ziyaretine gelelim. Kayhan, Ogün, Hakan ,Hepimiz aporttayız.:ssrtcbya::ssrtcbya:

Umut eğer sorun "makina kamışla uyumlumu ?" ise sorun yok. Asıl sorun "makina av disiplinim ve hedef avımla uyumlumu?" Bunun cevabını sen vereceksin. Eğer 4 pe veya üzeri ip kullanıyorsan ve uzun kalama alabilecek türler hedefindeyse en iyi seçimi yapmışsın. 3 pe seviyesinde benim tercihim 6000 olurdu ! Bu arada sen ne kadar sormasan da benden söylemesi. Kamış seçiminde F/P olarak çokkk iyi. Jiggin master shore game den sonra en sevdiğim seri...👍

Akif abi aslında bu makinanın kamışı sgs6 60-150 , ama hem bu kamış ulkede yok hem de cok derin meralar icin . Buralarda Markos un meralardan yok malesef belki tekneyle . Alınmış alınmıştır dedim ama pe3 benim kullanacağım max ip kalınlığı , üzerinde de saltiga 12 pe3 sarılı .

Aman abim üşütme , Allah sağlığını bozmasın. Sen müsait zamanda organizasyon yapta ziyaretine gelelim. Kayhan, Ogün, Hakan ,Hepimiz aporttayız.:ssrtcbya::ssrtcbya:
Yazılının son demleri Faralya tarafında. (Ölüdeniz civarı) Meralar sarp sivri keskin kayalık. Kuzu hep var işi bilene. Tekne işini çözdüğümde aporttaki ekibe el sallarım😃

Akif abi aslında bu makinanın kamışı sgs6 60-150 , ama hem bu kamış ulkede yok hem de cok derin meralar icin . Buralarda Markos un meralardan yok malesef belki tekneyle . Alınmış alınmıştır dedim ama pe3 benim kullanacağım max ip kalınlığı , üzerinde de saltiga 12 pe3 sarılı .
12 pe3 kaç mt sardın Umut ?

Back