Sazan Balığı Av Teknikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ersin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet balıkların yaşadığı yere göre kokma halleri doğru,onun zevki yakalamada,ahh şu sivri sineklerde olmasa 🙂)

Her sazancının bir gizli bir yemi vardır 🙂 Tecrübeme dayanarak kokusu çok yoğun karışımlarla balığı yemleme yaparak kendi avlağınıza çekebilirsiniz. Yasak dönemden önce en son kullandığım yeme balıkların çıldırdığını gördüm 🙂 Bu sene bol bol sazan fotografları göreceksiniz yani 🙂

Her sazancının bir gizli bir yemi vardır 🙂 Tecrübeme dayanarak kokusu çok yoğun karışımlarla balığı yemleme yaparak kendi avlağınıza çekebilirsiniz. Yasak dönemden önce en son kullandığım yeme balıkların çıldırdığını gördüm 🙂 Bu sene bol bol sazan fotografları göreceksiniz yani 🙂
Tarifini alalım Cafer 🙂

Ulu orta olmaz 🙂 sazan neslinin tükenmesini mi istiyosun😎

Bizim buradaki göletlerde deli sazan var ve çoğu zaman pikniğe göllere gidiyoruz.Birkaç denemem oldu fakat tatlısu avında şansım hiç yok.Belki senin tarif kör talihime çare olabilir..🙂
Özelden fısıldayıver,kimse duymasın.😛

tatlı su avında özellikle sazan avında yemleme ve kullanılan yem çok önemlidir...
kokulu maddeler tercih edilirse tadından yenmez bi av çıkıyor ortaya adanada 2 gecede 50 parça irili ufaklı sazan çektiğimizi bilirim... tabi zamanlama ve konum da dikkat edilmesi gereken diğer unsurlar

merhaba ben bursa iznikten okan balıkçılık konusunda yeterince bilgiye sahipsiniz heralde. kısacası sazan balığının en basit sekilde yakalam yöntemi nasıldır..=) teşekkür ederim. biz önce yakalayalım sonra yemesi bize kalsın.

Back