Fisher81
Aktif Üye
Sazan için zaten dip oltası hazırlayıp atıcam. Attıktan sonra spin denemeye başlıcam turna vs. vardır diye. Oraya giden tanıdıklarda zaten sazan için gidiyorlar, ben öyle bi deneyeceğim işte.
Bu arada akçakocalısınız madem bir iki birşey sormak isterim. Akçakoca da balığa gidince ben spin ile avlanmak istiyorumda, aklımdaki yerler kale tarafı ve limanın içi yada deniz tarafı. Sizin öneriniz nedir acaba sahte olarak ve mevki olarak?
Kefalciler, tekneler, halatlar sebebiyle liman içi at çek için çoğu zaman müsait olamayabiliyor. Dışından da eğer deniz yatık, kayalar kuru ise suya yakın bir yerden yapabilirsiniz yoksa sahte/kaşık kayalara takılıyor çarpıyor sıkıntı oluyor.
Hedef balığı lüfergiller farzederek yazıyorum, doğuda Çınar boru mevkiinde, Akkaya'da, batıda Edilli'de at çek yapabilirsiniz. Ağustos sonu - Eylül başı gibi sezon başlar diye ümit ediyoruz.
Ben spin ile değil de daha çok mantarlı lüfer takımı ile avlanıyorum. Kaşık olarak Hansen ve Fladen kaşıklar iş yapıyor ama sahte konusunda öneride bulunabilecek kadar bilgili ve tecrübeli değilim maalesef 🙂