Theokoles08
Üye
Fujin boreas 1-20 sl gitsin.
merhaba.Merhaba. Sarazun neresinden
Guneyli koyunde kalıyorum genelde orada Fatma kadında gidiyorum pek bişey yokdu bu yıl Marmara'da kilit bahire kadar gittim sarozda yenikoymerhaba.
enez’den güneyde fatma kadın koyuna kadar her bölgede avlanıyorum. bazı bazı kemikli burnuna kadar indiğim oluyor. siz?
özelden yazıyorumGuneyli koyunde kalıyorum genelde orada Fatma kadında gidiyorum pek bişey yokdu bu yıl Marmara'da kilit bahire kadar gittim sarozda yenikoy
Doktorumun önerisiyle ben de edindim. Ben caldia 2000s-h gosen 0.6 pe ile kullanıyorum. Kamışın boyu nispeten kısa olduğundan su içinde ve liman-yüksek kaya gibi yerlerden avlanmaya daha uygun. Yaklaşık 10 gün önce 2 kg civarı bir levrek ile çok rahat bir şekilde mücadele etti. Kesinlikle tavsiye ederim.major craft crostage 762 ml/s 3-20
şu aralar shimano stradic 2500 ve gosen 1 pe ip ile kombine şekilde kullandığım kamış. genellikle su içine girerek 2 gram jighead + 76 mm karidesler ile başlayan gramjlarla avlanıyorum. 12 gramlık su üstülerde de aşırı dirençli, 15 gramlık jigler’de de oldukça dirayetli bir kamış. 4.3 gramlık sert maketlerde de tatmin edici erim veriyor, 1 pe ipe rağmen.
deneyebilirsiniz. başarılı bir kamış olduğunu düşğnüyorum.

hani anlaşmıştık hocam, %25’ine ortaktım balıkların?Doktorumun önerisiyle ben de edindim. Ben caldia 2000s-h gosen 0.6 pe ile kullanıyorum. Kamışın boyu nispeten kısa olduğundan su içinde ve liman-yüksek kaya gibi yerlerden avlanmaya daha uygun. Yaklaşık 10 gün önce 2 kg civarı bir levrek ile çok rahat bir şekilde mücadele etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
121464 dosyayı görüntüle
Kamışı nerden buldunuz hocam. İnternetta stoklar bitmişDoktorumun önerisiyle ben de edindim. Ben caldia 2000s-h gosen 0.6 pe ile kullanıyorum. Kamışın boyu nispeten kısa olduğundan su içinde ve liman-yüksek kaya gibi yerlerden avlanmaya daha uygun. Yaklaşık 10 gün önce 2 kg civarı bir levrek ile çok rahat bir şekilde mücadele etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
121464 dosyayı görüntüle
Kamış stoklara girecekti ancak malum durumlardan dolayı gecikmiş yakın zamanda gelir sanırımKamışı nerden buldunuz hocam. İnternetta stoklar bitmiş