Sert light spin kamış önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veli Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
major craft crostage 762 ml/s 3-20

şu aralar shimano stradic 2500 ve gosen 1 pe ip ile kombine şekilde kullandığım kamış. genellikle su içine girerek 2 gram jighead + 76 mm karidesler ile başlayan gramjlarla avlanıyorum. 12 gramlık su üstülerde de aşırı dirençli, 15 gramlık jigler’de de oldukça dirayetli bir kamış. 4.3 gramlık sert maketlerde de tatmin edici erim veriyor, 1 pe ipe rağmen.
deneyebilirsiniz. başarılı bir kamış olduğunu düşğnüyorum.
Doktorumun önerisiyle ben de edindim. Ben caldia 2000s-h gosen 0.6 pe ile kullanıyorum. Kamışın boyu nispeten kısa olduğundan su içinde ve liman-yüksek kaya gibi yerlerden avlanmaya daha uygun. Yaklaşık 10 gün önce 2 kg civarı bir levrek ile çok rahat bir şekilde mücadele etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
hh.JPG

Doktorumun önerisiyle ben de edindim. Ben caldia 2000s-h gosen 0.6 pe ile kullanıyorum. Kamışın boyu nispeten kısa olduğundan su içinde ve liman-yüksek kaya gibi yerlerden avlanmaya daha uygun. Yaklaşık 10 gün önce 2 kg civarı bir levrek ile çok rahat bir şekilde mücadele etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
121464 dosyayı görüntüle
hani anlaşmıştık hocam, %25’ine ortaktım balıkların?
yalnız ortaklığımın payını her geçen gün arttırmam.. 😀

121464 dosyayı görüntüle
Kamışı nerden buldunuz hocam. İnternetta stoklar bitmiş

Back