Sezon avlarımdan bazı kareler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İrfan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler abi hepsi birbirinden güzel maşallah avınızın devamını dilerim.

Her av birbirinden kıymetli, yeni sezonda daha bereketli avlara abi, Gönlündeki avların devamını diliyorum. inşallah güzel ve bereketli bir sezon bizleri bekliyor, bu sene levrek rekorunu kırabilirim, elini çabuk tutup kendi rekorunu egale et, yoksa geliyorum arkandan 😀 👍👍

Tebrikler Canım abim. Çok güzel avlar yapmışsın. Her daim rastgele, Rabbim nasibini kısmetini bol bereketli etsin.

İyiki seyrek gitmişsin balığa sevgili İrfan,yoksa mazallah denizi kurutursun sen🙂
TEBRİKLER RASTGELSİN🙂

naptın sen be kardeşim paşaların paşasını tutmuşun hele lüferler bide kırlangıç başka varmı minakobu zaten biliyom 10 numara balıklar sözün bittiği yer tebrikler 👍👍

Tebrik ederim üstadım, levreğinden lüferine, minekopundan kırlangıçına, hele de hayranı olduğumuz o değerli sultanları deniz ana yine cömertçe sunmuş, sevgi ve mutlulukta yüzünden belli, tebrik ediyorum, daha nicelerinin oltandan eksik olmamasını diliyorum...

Teşekkürler Abim,eksik olma.iyi temeni ve dileklerin için teşekkürler.
Ben denizi seviyorum denizde beni mukafatlandırıyor.hep beraber nice,nice güzel avlara sevgi ve sağlıkla selamlar..

Back