Sezon avlarımdan bazı kareler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İrfan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel avlar böyle İrfan'im. Ustalığını her balıkta ayrı göstermişsin. Tebrik ederim hepsi birbirinden güzel avlar 🙂

Teşekkürler abi beğenmene çook sevindim.biz çook büyük bi aileyiz bir birimizden güzel şeyler alıyoruz.onun sonucu ve mükafatı.. herkeze katkı ve emeklerinden dolayı tekrar teşekkürler senin burda hakın ödenmez..

Sevgili irfan bey tuttugunuz baliklari gorunce insan hakikaten imreniyor banada ogretirseniz sevinirim yada nerelerde avlaniyorsunuz ya soyleyin yada gitmeden haber verin bende geliyim noooolur hic sizinki gibi balik yakalayamadim birde kullandiginiz takimlar hakkinda bilgi verirseniz sevinirim ha olmadi adres veriyim bu baliklardan yollayin oda olur yani 🙂 saka biryana gonlunun guzelligi gulusune vurmus abim hidirr emmi baliklar zaten sana hem tecrubene hemde alcakgonullugune yakisan baliklar ha birde senin deyiminle '' got islanmadan balik tutulmaz'' donumuza kadarda islandik ama olsun her daim rastgelsinn hidir reiiiss daha nicelerini suyaaa komaman dilegiylee tum sulu tarlalar senin olsun tabbbbiiii 🙂)

Bu avlardan haberim vardı 😛 ( Ayrı bir hava katıyormuş Hamdi söyledi.. )

Abi seni bilen biliyor bunlar buzdağının üzerindeki kar tanecikleri vesselam 😀 Bu kadarı bile dudak uçuklatmaya yetiyor 🙂 Kıskanılan bir avcısın bu yüzden öncelikle Maşallah diye başlamam uygundur sanırım 🙂 Tebrik ediyorum, takdir ediyorum, saygı duyuyorum önünde eğiliyorum USTAM 🙂 Bu işe ciddi emekler veriyor ve hakkını her daim alıyorsun abim, nicelerine rastgelsin , sana trofeler yakışıyor , bir de Ege 'ye çıksan düşünemiyorum neler olur kimbilir 😀

P.S: Bu kadar övgüye şu kardeşini bi uzunoltaya götürürsün artık dimi Ustadım İrfan abim askere gidecem vakit daralıyor 😀😀😀

Selo seni uzun oltaya ben goturucem 5 metre kamis 250 gr kursun 300 metre misina iki kulac rapala bedeni geel sen geel 🙂)

Hepsi birbirinden güzel avlar.Tebrik ediyorum kardeşimi.Avların daim ve bereketli olsun.Sevgiler..

Sevgili irfan bey tuttugunuz baliklari gorunce insan hakikaten imreniyor banada ogretirseniz sevinirim yada nerelerde avlaniyorsunuz ya soyleyin yada gitmeden haber verin bende geliyim noooolur hic sizinki gibi balik yakalayamadim birde kullandiginiz takimlar hakkinda bilgi verirseniz sevinirim ha olmadi adres veriyim bu baliklardan yollayin oda olur yani 🙂 saka biryana gonlunun guzelligi gulusune vurmus abim hidirr emmi baliklar zaten sana hem tecrubene hemde alcakgonullugune yakisan baliklar ha birde senin deyiminle '' got islanmadan balik tutulmaz'' donumuza kadarda islandik ama olsun her daim rastgelsinn hidir reiiiss daha nicelerini suyaaa komaman dilegiylee tum sulu tarlalar senin olsun tabbbbiiii 🙂)

Eksik olma canım dostum ve kardeşim.sen helle bi gelde bi özlem giderelim.

Hepsi birbirinden güzel avlar.Tebrik ediyorum kardeşimi.Avların daim ve bereketli olsun.Sevgiler..

Teşekkürler Cahit abim,eksik olma.cümlemize inşallah saygılarımla..

Back