peki dialuna 6 32 274 cmlik modeli kullanan var midir? almayi dusundugum bir kamis cogunlukla su ustu avlaniyorum ama barakuda icin 20 grama kadar olan dalarli sahteler de kullaniyorum bu konuda zorluk çikarir mi esneklik vs den kaynakli?
peki dialuna 6 32 274 cmlik modeli kullanan var midir? almayi dusundugum bir kamis cogunlukla su ustu avlaniyorum ama barakuda icin 20 grama kadar olan dalarli sahteler de kullaniyorum bu konuda zorluk çikarir mi esneklik vs den kaynakli?
cok tesekkurler ben de yumusak olmassindan tedirginim bu yuzdendir shimano sustain 269 kamislara bakiyordum artik hangisi denk gelirse onu alicam 🙂6-32 yide denedim , 3-21 ile alakası yok Tafteg değil ucu. eski dialuna ile de alakası yok , Güzel az sert dirayetli kamış , az yada çok , dalarli sahtelerde sıkıntı yaşatmaz ama wtd için fazla yorum yapmam Yanlış Olur, Çünkü wtd yapmıyorum, illa çalışır ama ne kadar onu bilemem 🙁
Selamlar, 6-32 oolanini ben kullaniyorum, wtd de yapiyorum. 3-21 ile alakasi yok.
Orta sertlikte bir kamis, 20 gr a kadar olan dalarli sahtelereden, 12 gr lik su ustu sahtelerinde wtd de en ufak sıkıntı yaşatmaz.
Son derece keyifli bir kamış. 200 gr civarı 3000 lik bir makina ile mükemmel uyum sağlayacaktır.
Hiç düşünmeden alabilirsiniz.