Shimano Exsence Agake kullanan var mı?

Cok sig meralar icin dusunulebilir.. bende bir rengi var ama cok kullanmadim, birkac kez atip cektim, yuksek yerlerden kullanim icin uygun degil, kiyidan sig meralar icin kullanilabilir..

Benim gittiğim yerler için uygun diye düşündüm. Sahtenin ilk düştüğü yer normal derinlikte. Ortalarda çok sığ, 30 cm dalarlı sahte dibe vuruyor. Sonra yine derinleşiyor.
Bu nedenle standart dalarlı sahte kullanamıyorum. Hatta bu hafta sonu Sasuke dibe takıldı ve kaybettik kendisini.
Su üstü sahteler veya kaşık kullanmak zorunda kalıyorum. Su üstü ile balık almışlığım yok. Kaşıklar dışında alternatifim kalmıyor.
Bakalım Agake bir alternatif olacak mı?

03T, 10T, 15T renkleri var elimde. Yüzme hareketi ve atış mesafesini çok beğendim. Su yüzeyinin 30 cm altından geliyor. 10T ile 70 cm'lik iki baraküda aldım diğerleri henüz pek şans bulamadılar. Bazı renklerde karın altı fosfor boya var (15T örneğin) ki benim pek tercih etmediğim bir durumdur bu, satış kataloglarında bu özelliğin belirtilmemesi kötü oldu. İnce sahteleri seven birisi olarak bana biraz tombulca geldi ama bir dirhem et bin ayıp örtermiş 😉 tombul seven balıklara da haksızlık etmemek lazım. Son olarak metalik-bakır renkli yanak kaplamalarının çabuk deforme olabileceğini düşünüyorum zira yapıştırma şeklinde kullanılmış. Rastgelsin.

Benim gittiğim yerler için uygun diye düşündüm. Sahtenin ilk düştüğü yer normal derinlikte. Ortalarda çok sığ, 30 cm dalarlı sahte dibe vuruyor. Sonra yine derinleşiyor.
Bu nedenle standart dalarlı sahte kullanamıyorum. Hatta bu hafta sonu Sasuke dibe takıldı ve kaybettik kendisini.
Su üstü sahteler veya kaşık kullanmak zorunda kalıyorum. Su üstü ile balık almışlığım yok. Kaşıklar dışında alternatifim kalmıyor.
Bakalım Agake bir alternatif olacak mı?
Sultanköy yosunlu biliyorsun arada kuma değiyor kamış hassassa heyecan yapıyorsun iki atışta bir yosun temizliyorsun.bunu hem daiwa SSR hem de crosswake de yaşadım.

Ama yeni aldığım daiwa galva 87s bir kez bile dibe değmedi yosun da tutmadı , henüz skoru yok ama çok ümitliyim

Back