Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Exsence Agake kullanan var mı?

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
09T sipariş verdim. Haftasonuna yetişir diye düşünüyorum. Deneyelim bakalım nasıl gidiyor suda.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Videolara baktım da yüzüşleri arasında belirgin bir fark yok ama shimano agake bariz bir şekilde daha iri ( tombul) duruyor.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cok sig meralar icin dusunulebilir.. bende bir rengi var ama cok kullanmadim, birkac kez atip cektim, yuksek yerlerden kullanim icin uygun degil, kiyidan sig meralar icin kullanilabilir..

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim gittiğim yerler için uygun diye düşündüm. Sahtenin ilk düştüğü yer normal derinlikte. Ortalarda çok sığ, 30 cm dalarlı sahte dibe vuruyor. Sonra yine derinleşiyor.
Bu nedenle standart dalarlı sahte kullanamıyorum. Hatta bu hafta sonu Sasuke dibe takıldı ve kaybettik kendisini.
Su üstü sahteler veya kaşık kullanmak zorunda kalıyorum. Su üstü ile balık almışlığım yok. Kaşıklar dışında alternatifim kalmıyor.
Bakalım Agake bir alternatif olacak mı?

ardea

Üye
Adı
Arda Bacıoğlu
03T, 10T, 15T renkleri var elimde. Yüzme hareketi ve atış mesafesini çok beğendim. Su yüzeyinin 30 cm altından geliyor. 10T ile 70 cm'lik iki baraküda aldım diğerleri henüz pek şans bulamadılar. Bazı renklerde karın altı fosfor boya var (15T örneğin) ki benim pek tercih etmediğim bir durumdur bu, satış kataloglarında bu özelliğin belirtilmemesi kötü oldu. İnce sahteleri seven birisi olarak bana biraz tombulca geldi ama bir dirhem et bin ayıp örtermiş ;) tombul seven balıklara da haksızlık etmemek lazım. Son olarak metalik-bakır renkli yanak kaplamalarının çabuk deforme olabileceğini düşünüyorum zira yapıştırma şeklinde kullanılmış. Rastgelsin.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Benim gittiğim yerler için uygun diye düşündüm. Sahtenin ilk düştüğü yer normal derinlikte. Ortalarda çok sığ, 30 cm dalarlı sahte dibe vuruyor. Sonra yine derinleşiyor.
Bu nedenle standart dalarlı sahte kullanamıyorum. Hatta bu hafta sonu Sasuke dibe takıldı ve kaybettik kendisini.
Su üstü sahteler veya kaşık kullanmak zorunda kalıyorum. Su üstü ile balık almışlığım yok. Kaşıklar dışında alternatifim kalmıyor.
Bakalım Agake bir alternatif olacak mı?
Sultanköy yosunlu biliyorsun arada kuma değiyor kamış hassassa heyecan yapıyorsun iki atışta bir yosun temizliyorsun.bunu hem daiwa SSR hem de crosswake de yaşadım.

Ama yeni aldığım daiwa galva 87s bir kez bile dibe değmedi yosun da tutmadı , henüz skoru yok ama çok ümitliyim

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

ardea

Üye
Adı
Arda Bacıoğlu
Rastgelsin. Sonuçları paylaşırsanız seviniriz.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
forumda satan var mı acaba sıfır uygun fiyata?