Saatlerimiz 22:27, tuzlaya gidelim, mikrofonlarımız Akif abimizde ,,,🙂@cemiltonguç birşeyi ya bana sorucaksın yada üreticiye. Ahhh cemil ahhh ,öğrenemedin gitti.👎
Saatlerimiz 22:27, tuzlaya gidelim, mikrofonlarımız Akif abimizde ,,,🙂@cemiltonguç birşeyi ya bana sorucaksın yada üreticiye. Ahhh cemil ahhh ,öğrenemedin gitti.👎
Yok sanırım.Peki başka bir kamışında bu durum varmı?
Bu son soru, söz seni rahat bırakacağım😉
Hakkını helal et valla,Yok sanırım.
Rica ederim niye bıkalım 🙂Hakkını helal et valla,
Benden bıkınca özelden yaz , bıktım senden diye🙂
İlgin, alakan için ayrıca Teşekkürler...🙂
Yok öle 3 kuruşa 5 köfte,Saatlerimiz 22:27, tuzlaya gidelim, mikrofonlarımız Akif abimizde ,,,🙂
Vallahi böyle tesadüf olmaz!Rica ederim niye bıkalım 🙂
Helal olsun.
Akif bey sizi beğenen beğenmiş 🙂Yok öle 3 kuruşa 5 köfte,
Önce iki beğeni tıklıycaksın ki ,bedava olmasın. Sonrada söz vericeksin bir daha olmaz diye.
O zaman söylerim.Yoksa düşün dur sabaha kadar. İstersen Shimano arge müdürünün telefonunu verim onu ara.
Başı sıkışınca o beni günde 3 kere arıyor nede olsa ....![]()
bilmiyoz ya 🙂 🙂 salla salla 🙂 Akif abi yok öle Yok şöyle 🙂 gören duyan da Yok 🙂XTBR serisi çapraz bağlı toray 300 karbon ve çok yönlü Biofiber takviyeli modeldir. G serisinde tek yönlü cam lifi takviyesi ile yapı %30 güçlendirilmiş. Bunun götürüsüyse ağırlıktaki %15 artış olmuş. Aslında Abu Garcia nın JDM serilerinde uyguladığı gibi E sınıfı yerine S sınıfı cam lifleri kullanılsaydı ve tek yön yerine sarmal takviye yapılsaydı. Aynı mukavamet %10 luk ağırlık artışıyla sağlanabilirdi. Yada aynı ağırlıkta %30 yerine %40 güç verimi alınabilirdi.
Sanırım bunu 2018 haziran lansmanına bıraktılar ki. Sanki olmıyanı keşfetmiş gibi reklam yapsınlar.Neyse şikayet edeyim de şu müdürün maaşına zam işine son versinler. Yani o mechul G sadece Glass ın G si ...Olabilirmi acaba ???![]()