Shimano Power Areo Surf 425 XTBR-B Tubular hakkında..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle kolay Sallanmıyor be Erolum ! Yıllarını alıyor adamın Sallamak. Un değirmenin de saç ağartmaya benzemiyor anlıycan.👍
Valla bilmem beyaz saçı un değirmenini ben Birol abinin saçları beyaz deyil daha fazla yıllarınıda almamış gördüğüm kadarıyla keza furkan da var ama saymayla bitmez demekki bu arkdaşlar deyirmende un yaşlarına geldiklerinde demmekki neler bilecekler ve bize öğretecekler 😉

Bi
bilmiyoz ya 🙂 🙂 salla salla 🙂 Akif abi yok öle Yok şöyle 🙂 gören duyan da Yok 🙂
Öyle kolay Sallanmıyor be Erolum ! Yıllarını alıyor adamın Sallamak. Un değirmenin de saç ağartmaya benzemiyor anlıycan.👍
Müdüre söyleyin de kataloğa açıklamasını eklemeyi unutmasınlar bir dahaya. 🙂 Meraklıları için. 😀
Ben kaç kere söyledimi unuttum. Hatta sölemekten dilimde tüy bitti. Hep aynı cevap, hep aynı terane...
ABİ ARAMIZDA KALSIN, NOLUR SÖYLEME !:kptmya::kptmya::kptmya:

İ
Valla bilmem beyaz saçı un değirmenini ben Birol abinin saçları beyaz deyil daha fazla yıllarınıda almamış gördüğüm kadarıyla keza furkan da var ama saymayla bitmez demekki bu arkdaşlar deyirmende un yaşlarına geldiklerinde demmekki neler bilecekler ve bize öğretecekler 😉
İyiki varlarda sayelerinde yeni şeyler öğreniyoruz. Yaşadıkça görecek gün, Gördükçe öğrenilecek daha çokkk şey var.

Back