reelmaster
Daimi Üye
Öyle kolay Sallanmıyor be Erolum ! Yıllarını alıyor adamın Sallamak. Un değirmenin de saç ağartmaya benzemiyor anlıycan.👍Bi
bilmiyoz ya 🙂 🙂 salla salla 🙂 Akif abi yok öle Yok şöyle 🙂 gören duyan da Yok 🙂
Öyle kolay Sallanmıyor be Erolum ! Yıllarını alıyor adamın Sallamak. Un değirmenin de saç ağartmaya benzemiyor anlıycan.👍Bi
Valla bilmem beyaz saçı un değirmenini ben Birol abinin saçları beyaz deyil daha fazla yıllarınıda almamış gördüğüm kadarıyla keza furkan da var ama saymayla bitmez demekki bu arkdaşlar deyirmende un yaşlarına geldiklerinde demmekki neler bilecekler ve bize öğretecekler 😉Öyle kolay Sallanmıyor be Erolum ! Yıllarını alıyor adamın Sallamak. Un değirmenin de saç ağartmaya benzemiyor anlıycan.👍
Ben kaç kere söyledimi unuttum. Hatta sölemekten dilimde tüy bitti. Hep aynı cevap, hep aynı terane...Müdüre söyleyin de kataloğa açıklamasını eklemeyi unutmasınlar bir dahaya. 🙂 Meraklıları için. 😀
İyiki varlarda sayelerinde yeni şeyler öğreniyoruz. Yaşadıkça görecek gün, Gördükçe öğrenilecek daha çokkk şey var.Valla bilmem beyaz saçı un değirmenini ben Birol abinin saçları beyaz deyil daha fazla yıllarınıda almamış gördüğüm kadarıyla keza furkan da var ama saymayla bitmez demekki bu arkdaşlar deyirmende un yaşlarına geldiklerinde demmekki neler bilecekler ve bize öğretecekler 😉
Aynen hiç biride demiyor neler gördük saçlarımız ağırdı bunları öğrenenekadar filan yazmıyor allahtan 😉İ
İyiki varlarda sayelerinde yeni şeyler öğreniyoruz. Yaşadıkça görecek gün, Gördükçe öğrenilecek daha çokkk şey var.
Benimki hafiften beyazlamaya başladı.Aynen hiç biride demiyor neler gördük saçlarımız ağırdı bunları öğrenenekadar filan yazmıyor allahtan 😉