Shimano SA Active Surf

UP 🙂

WkEgGL.jpg
bu spin power mı active surf mü?

Aha benim kamış ve makina Vural iznim olmadan resmi paylaşmışsın telif Hakkı talep edecem senden 🙂

Aha benim kamış ve makina Vural iznim olmadan resmi paylaşmışsın telif Hakkı talep edecem senden 🙂
Aha alper abi abi öncelikle hoş geldin aynen abi senin makinan ve senin kamış 🙂 zaten bu makinayı sende gorup sonrasında deneyip sipariş vermiştim cidden çok güzel makina ikimizde güle güle kullanalım abi telef hakkı olarak ta cezam ne işe raziyim abi 🙂

Bendeki makinada bu abi

d4e03a51e7a81f838e7cd891632e63f1.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi hanginiz daiwa Land surf 30-450 almıştı merak ettiğim konular varda
Bende vardı sattım sonra bi arkadaşıma kamış rapalaya gelmez baştan soyliyim ağırlık olarak ta en fazla 150 gr dayandim sonrasında esneme yapiyor daiwa kamışlar genel olarak esnek kamışlar palamut istavrit sardalye yemli cinekop için ideal bir kamış .

Bende vardı sattım sonra bi arkadaşıma kamış rapalaya gelmez baştan soyliyim ağırlık olarak ta en fazla 150 gr dayandim sonrasında esneme yapiyor daiwa kamışlar genel olarak esnek kamışlar palamut istavrit sardalye yemli cinekop için ideal bir kamış .

Kaça sattiniz abi ya ben bu trio rex 425 kamışı arabaya sigdiramiyorumm.. kapalı boyu ne kadar di..?

Back