osmançubuklu
Aktif Üye
- Adı
- Osman Kırgıl
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
bu spin power mı active surf mü?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu spin power mı active surf mü?
Aha benim kamış ve makina Vural iznim olmadan resmi paylaşmışsın telif Hakkı talep edecem senden![]()

Topuz cok guzel nerden temin ettiniz Aha alper abi abi öncelikle hoş geldin aynen abi senin makinan ve senin kamışAha benim kamış ve makina Vural iznim olmadan resmi paylaşmışsın telif Hakkı talep edecem senden![]()
Bende vardı sattım sonra bi arkadaşıma kamış rapalaya gelmez baştan soyliyim ağırlık olarak ta en fazla 150 gr dayandim sonrasında esneme yapiyor daiwa kamışlar genel olarak esnek kamışlar palamut istavrit sardalye yemli cinekop için ideal bir kamış .Abi hanginiz daiwa Land surf 30-450 almıştı merak ettiğim konular varda
Kaça sattiniz abi ya ben bu trio rex 425 kamışı arabaya sigdiramiyorumm.. kapalı boyu ne kadar di..?Bende vardı sattım sonra bi arkadaşıma kamış rapalaya gelmez baştan soyliyim ağırlık olarak ta en fazla 150 gr dayandim sonrasında esneme yapiyor daiwa kamışlar genel olarak esnek kamışlar palamut istavrit sardalye yemli cinekop için ideal bir kamış .
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi