Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Surf Custom kamış hakkında görüş ve tavsiye

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Teşekkürler ufuk bey makairayla ben de atis yaptim bizim merada bircok kisi kullaniyor saglam kamis ama biraz hantal ve yorucu gibi sürekli kullanimda yorar insani gibi geliyor. Rapala avciliginda hafif takimib cok önemli oldugunu düşünüyorum. Hafif ama güvenilir vegayi eline alan kirilicak gibi hissediyor ama 200 gr yapistirdigimda kamis iki büklüm oluyor ama banamisin demiyor :) illaki insan yapimi kirilabilir ama parça sorunu yok cevat abi yenisini verir olmadi kendi kamisini verir yinede çözüm bulunur. İki yildir kullaniyorum aldigim paranin fazlasini veriyorlar satmiyorum çünkü yine gidip aynisini alicam :) İnsallah birde shimano jdm twinpower sw8000pg alirsam voltrani oluştururum :) görüşmek üzere...
Şu kamışın adını doğru yazan biri çıktı sonunda :), sağolun İlker bey. Hayır bırakın adını doğru yazmayı bazıları daha kullanmadan yorum yazıyor :)

B

BS Okuru

Misafir
:) inanin denemediğim,en az 2-3 atis yapip sarmadiğim hic bir makina hakkinda yorum yapmam!.. yapan çok biliyorum o yüzden nacizane düşüncelerimi paylasiyorum. Muhakkak daha tecrübeli abilerim,arkadaşlarim, kardeşlerim vardir.Paylaşmayi seven biriyim baliga yeni gelip ne yapicagini bilmeyen,düğüm dahi atamayan bir cok kisiye yardimim olmustur. Bence herkesin de en az benim kadar yardimci olmasi gerekir. Allah herkesin riskini bir sekilde verir. Saygilar...

B

BS Okuru

Misafir
Erdem bey merakimdan soruyorum biomasteri kaca satmayi düşünüyorsunuz? Ya da yerine hangi makinayi almayi düşünüyorsunuz. Ayni makinadan bende de var. 3-4 ay gectikten sonra yüzük problemi oldu( benim bilgisizligimden dolayi yaglamadim) siz de oldu mu? Suan tikir tikir canavar gibi calisiyor lakin benim de aklim hep jdm twinpower sw8000pg de

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Erdem bey merakimdan soruyorum biomasteri kaca satmayi düşünüyorsunuz? Ya da yerine hangi makinayi almayi düşünüyorsunuz. Ayni makinadan bende de var. 3-4 ay gectikten sonra yüzük problemi oldu( benim bilgisizligimden dolayi yaglamadim) siz de oldu mu? Suan tikir tikir canavar gibi calisiyor lakin benim de aklim hep jdm twinpower sw8000pg de
İlker kardeşim aslında sana bir Stella yakışır ama fiyatları malum, gerçi temiz bir ikinci el güzel fiyat sunan arkadaşlar da olmuyor değil ara sıra

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
İlker kardeşim aslında sana bir Stella yakışır ama fiyatları malum, gerçi temiz bir ikinci el güzel fiyat sunan arkadaşlar da olmuyor değil ara sıra
Ikinci el bir stellaya ne kadar fiyat veriyorlar?

B

BS Okuru

Misafir
:) bundan 2 yil once (hala kiyida kotu gunler icin tuttugum) fishing ferrari fury caster + penn afinity 7000 takimimla avlaniyordum. Inanin ruyalarima giriyordu vega potenza + jdm stella sw8000pg( hala makina hayallarimi süslüyor o ayri konu) bende biraz da renk takintisi var ikiside sari sari ee soyadimda sari be yakisir diyordum cok sukur kamisi aldim makina da da dunya piyasasinda kalmadi malesef. En son ergin balikciliktaki kaan arkadasimiz yaklasik 3000 tl ye japonyadan getirtti. Onu da denedim o kadar yakisikli, o kadar rahat sarimli ki icimde ukte kaldi. Yine bir abimiz var haluk abi onda var jdm olanindan( avrupa modelini almam) 2. el aldi beni de cok sever saglik sorunlarindan dolayi ava gelemiyor. Ilker aldigim fiyata sana veririm diyor 2250tl ye simdi dusunuyorum 1800tl ye sifir jdm twinpower sw8000pg mi? 2. hatta benimle birlikte 3. el stella mi? Cebimde param oldugunda o zaman dusunucem :)

B

BS Okuru

Misafir
Avrupa modelleri de cok cok iyi ama cok buyuk yemin ettim artik alirsam "made in japan" alicam diye

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
:) bundan 2 yil once (hala kiyida kotu gunler icin tuttugum) fishing ferrari fury caster + penn afinity 7000 takimimla avlaniyordum. Inanin ruyalarima giriyordu vega potenza + jdm stella sw8000pg( hala makina hayallarimi süslüyor o ayri konu) bende biraz da renk takintisi var ikiside sari sari ee soyadimda sari be yakisir diyordum cok sukur kamisi aldim makina da da dunya piyasasinda kalmadi malesef. En son ergin balikciliktaki kaan arkadasimiz yaklasik 3000 tl ye japonyadan getirtti. Onu da denedim o kadar yakisikli, o kadar rahat sarimli ki icimde ukte kaldi. Yine bir abimiz var haluk abi onda var jdm olanindan( avrupa modelini almam) 2. el aldi beni de cok sever saglik sorunlarindan dolayi ava gelemiyor. Ilker aldigim fiyata sana veririm diyor 2250tl ye simdi dusunuyorum 1800tl ye sifir jdm twinpower sw8000pg mi? 2. hatta benimle birlikte 3. el stella mi? Cebimde param oldugunda o zaman dusunucem :)
Yeni Stella makinaların hiç birinde Avrupa Japon ayrımı yok. Bu konuda Japonya Shimano yazı bile yayınladı. Yeni Stella 8000 PG fiyatını hiç sordun mu?

vadidebalık

Aktif Üye
Adı
Nail Yücel
Bu işlerde biraz şans galiba...benim bir shimano aspiram var 2 ay önce ucu kırıldı:) yaptırdım geçtiğimiz pazarda üstten 3. parçanın ortasından kırdım inanın 150 gr la:))) ne yapacağımı bilmiyorum...önerisi olan varmı ? shimano dan vazgecemiyorum...stella makina içinse sadece harika diyebilirim "bende 4000 lik var birtane