OZAN IŞIK
Daimi Üye
Biomaster 8000pg de yazmıyor. Malezya Yapımı. Ama 4000 olanında Japon yazıyordu.
Smulasyonda kullandığımız 8000 japan yazıyordu sanki demek ki ben yanlış hatırlıyorum
Biomaster 8000pg de yazmıyor. Malezya Yapımı. Ama 4000 olanında Japon yazıyordu.
Yok diğeri ile karıştırmışsın 🙂Smulasyonda kullandığımız 8000 japan yazıyordu sanki demek ki ben yanlış hatırlıyorum
Sonuç olarak onlarda bir yere gelmiş. Artık görüntüde de fark yok fiyatta da 🙂Dogru yolu bulmuslar sonunda 🙂 insanin kafasi karisiyor. Simdi dusunuyorsun ayni firma dunya capinda kaliteli bir marka niye farkli kitaya veya ulkeye gore ayni modeli farkli yapiyor diye? Eger av stilleri farkliysa birinin adini twinpower yap digerininkini mesela onepower yap degil mi ama?
Eğer ağır koşullarda av yapıyorsan üst sekment makina yorulmanı azaltacaktır. Evet Bahsettiğin fark karbon kol farkı idi.Benim gonlum avrupa olsun jdm olsun stella dan yanaydi(eski model o sari sari capraz noktali olandan) artik yoksa dedik ki kendimizce her av sonrasi eve yorgun yorgun gel kamisi yika makinayi sil yuzugu yagla insan bir sure sonra useniyor bu boyle olmayacak magseal ozelligi olan daiwa saltiga 4500-5000 alalim ama 3000 tl az degil hos siyah stella yeni model olanda da ayni ozellik varmis galiba ama iste onun da topuzu karbon topuz degil. Mesela jdm stella dediklerinin kol topuzu mukemmel karbon topuz arastirdim sadece topuz 400tl muhtemelen fiyat farki ondan kaynaklanabilir diye dusunuyorum hatta bir ara dedim ki su karbon topuzu aliyim biomaster takiyim diye ama komik olur diye yapmadim
Biomaster zaten üst sekmentin Başlangıcı sayılır. Kötü bir makina değil ve parasının Hakkını veriyor be avda size yardımcı oluyor.Hamdi bey,
Benim gercekten shimanoya sempatim var. Daiwa hic kullanmadim muhakkak o da cok cok iyidir ama kullanmadigim icin yorum yapamiyorum. Yani benim artik burun kivirdigim biomaster normal X bir marka makina kullanan kisi makinan yag gibi bununla aldigin baligi nasil anliyorsun bile diyebiliyorlar. Eminim ki beni en az 2-3 yil daha goturur. (2. yili zaten bitmek uzere) ki ole hafta sonu baliga az giden biri de degildim(simdi farkli) haftada en az 3-4 gun sahildeydim ozellikle lufer zamani. O yuzden tercihim yine shimano olacaktir. Ama bakalim nasip kismet