Shimano Surf Custom kamış hakkında görüş ve tavsiye

İlk lüfer nikli kardeşim.İsminizi bulamadım. Buda benim telefon kullanmadaki beceriksizliğim kusura bakmayın. Galiba üskudar cengiz balıkçılığa malzeme almaya geldiğimde sahile meraktan geldiğimde sizinle muhabbet ettim. Sizde biomaster 8000 pg ile ya vega potenza yada üst seviye bi kamış vardı. Bende muhabbet etmiştim ve makinenin yenisinden alacağım gibi bi muhabbet etmiştim. Belki yanlışım olabilir ama üsküdarda bi arkadaşla böyle bi muhabbetim oldu.

Herkes kendince bir fiyat isteye biliyor. Ama doğru bir tanedir. Lütfen araştırın sorun çekinmeden.

Sw 8000 derken hangi model?
Hamdi abi yanlış hatırlamıyorsam 8000 pg idi makina siyah renk, yuvarlak topuz ve misina kılavuzları sarı renkte idi

🙂 estagfurullah adim ilker dogrudur muhabbet etmis olabiliriz. Ya benimle ya da atilla kardesimle konusmussunuzdur. Ikimizde ayni makinayi kullaniyoruz ben vega potenza o shimano surf lader bx kullaniyor. Genellikle balik tutma yarisina girdigim gencligimizden olsa gerek saatlerce olta sallariz birlikte. Onun da benim de dusuncemiz yeni bir makina ozellikle de yusuk problemi cikarmiyacak bir makina almakti. Ama suan biomaster bu seneyi de cok rahat cikarir diye dusuncemizi biraz erteledik. Ama hafiflik guc acisindan yusuk problemini isin icine katmazsak cok iyi bir makina diyebilirim. En son modellerinde yusuk altinda bir hazne daha eklemisler sokup takma derdini ortadan kaldirmislar daha iyi olmus yeni modelini ve dedigim yagi alip her avdan sonra guzelce ilik suyla ve ya vd40 ile temizleyip ince yagi sıkmak kaydiyla gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim fiyati da dusmus galiba. Ben 1075tl almistim 2 yil once simdi 700-800 tl imis. Bakimini dogru yapan kimseyi uzmeyecektir. Bana iyi bir ders oldu. Benim yaptigim hatayi yapmiyan herkes gonul rahatligiyla kullanabilir

Evet abi bu makinaydi, kesinlikle buydu... Ama iki gün sonra sahibinden ilanda göremedim ya sattı ya da yayından kaldırdı...

Ben biomaster'ın yüksüğünü sustain 10000 modelindeki komple beyaz çelik yüksükle değiştirmeyi düşünüyorum. Zaten yedek rulman almıştım. Yağ olayını ise hss 2000 ile her avdan sonra yağlayarak çözdüm. Ama asıl problem bence makinenin yüksük yağlama deliği olması bence burdan su giriyor yada ip misinaların tuzlu sudan sonra boya vermesi çünkü rulmanı yağlarken devamlı ip misinanın rengi rulman tertibatına bulaşıyor.Ben biomasterı üzerindeki ip misina ile 750 tl'ye satmayı düşünüyorum.

Back