Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano surf oltam yanlış geldi

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
değerli balık dostları iyi aksamlar,

bana hediye olarak internetten alınan shimano alivio dx 4.20 - 120 gr surf kamış yerine, shimano vengeance 4.20 120 gr atarlı bir kamış geldi, ikisinin arasındaki farkı bilmiyorum bu konu ve kamış hakkında bilgisi olanların yardımını rica ediyorum,

Son düzenleme:

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hocam shimano dx diye bir kamış yok ki ;-) Örneğin shimano Vengeance BX Surf 4.20 200 gram var ya da Shimano biomaster CX Aspire AX 4.20 200 gram var v.s. Yani yanlış değildir o dogrudur ;-)

Son düzenleme:

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İkisi de aynı bana göre.Hatta Vengeance bir tık daha iyi.Fiyat olarak daha yüksek gramaj olarak da daha hafif.Yanlışlık yapmış olabilirler veya ellerinde diğer ürün olmadığından bir güzellik de yapmış olabilirler?Bence siz arayıp bir sorun.Adamların hakkı geçmemiş olur.Ağlayanın malı gülene yar olmaz derler.Bir sorun derim.

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
evet hakılısınız bende pazartesi aramayı düşünüyorum arasında 30-50 arası bir rakam var, bencede dediğim ürün ellerinde kalmadığı için sitelerindede var diye gözüktüğü için böyle bir yola başvurdular

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
evet hakılısınız bende pazartesi aramayı düşünüyorum arasında 30-50 arası bir rakam var, bencede dediğim ürün ellerinde kalmadığı için sitelerindede var diye gözüktüğü için böyle bir yola başvurdular

Olabilir?Büyük ihtimal öyle olmuştur.Bu da adamların yaptığı bir güzellik olmuş olur :harika:

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Muhtemelen ;-) Siz yine de bir Çağlayan beye sorun. ;-)

Eray Aksoy

Aktif Üye
Adı
İsim Yok
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Muhtemelen ;-) Siz yine de bir Çağlayan beye sorun. ;-)

Mesajlardan ürünün nereden alındığını nasıl anladınız?Hakikaten merak ettim şimdi o_O Yoksa özelden yazıp da mı öğrendiniz?Yani ciddi anlamda merak ettiğimden soruyorum.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Mesajlardan ürünün nereden alındığını nasıl anladınız?Hakikaten merak ettim şimdi o_O Yoksa özelden yazıp da mı öğrendiniz?Yani ciddi anlamda merak ettiğimden soruyorum.
;-) Özelden sormuştu arkadaş oradan yoksa vahiy gelecek hali yok ya ;-)