SHIMANO TÜRKİYE KURUMSAL BİLGİLENDİRME (EXAGE 2500 FD MODELİ İÇİN)

Anladığıma göre bu hatanın fark edilmesini sağlayan kişi Koray..
Bu bence bir onur.. 🙂
Bilgilendirme için de Shimano'ya teşekkürler..

Kendi adıma sorunun nereden kaynaklandığının bulunmasına sevindim. Hatalı olduğuna inandığım şeyin peşini çözene kadar bırakmamam, huyum kurusun mu diyeyim artık bizi bu günlere kadar getirdi 😀. Yapılan açıklama sonucunda da haklı olduğumuzu ve sorunumuzun giderildiğini görmek,firmanın malına sahip çıktığını,birçok kişinin 2014 model bir makinayı satın almadan mağdur edilmeden işin farkına varılıp düzeltidiğini görmek beni mutlu etti. Eğer bu iş için bir katkım oldu ise mutluyum,tesbit ettiğimiz problemimizin giderilmesinde yardımcı olan herkese de tekrardan buradan teşekkür ederim. Varispeed II sistemi iki model makinada var hangi makinenin dişlisiyle karıştırdılar merak ettim doğrusu 🙂

Ayrıca test ve inceleme için yeni Shimano ekipmanlarını balıksevdam üyeleri olarak inceleme yapmak ve sonuçlarını paylaşmak da isteriz böyle birşey mümkün ise Shimano yetkililerine duyurulur 🙂 Madem Shimano artık Türkiye'ye geldi bizde ayağımıza kadar gelen bir firmanın ekipmanlarını daha yakından görmek isteriz. Böylece bizler de boğazın zorlu şartlarında karşılaştığımız ihtiyaçlar doğrultusunda geri bildirimlerde bulunabiliriz.
Ayrıca Avrupa pazarına ilaveten daha çok Japon pazarına ait ürünleri görmek istediğimizi mümkün ise yine buradan belirtmek istiyoruz.
Yine boğazda ağırlıklı olarak jig veya surf makine kullanan amatör balıkçılarımıza yönelik bu ikilemi aşmamızı sağlayacak bize özgü makinelerin ve uygun kamışların üretilmesini talep ediyoruz.
Saygılarımla,
Koray.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Firmanın müşteriyi dinleyip böyle bir çalışma yapması be hatasının telafisi için bir çözüm oluşturması takdire şayan.

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bence bu tip bir hatayı bulan koray arkadaşımıza bir ödül gerekli sonuçta bir firmanın prestiji söz konusu Korayı tebrik ederim shimano Türkiye ekibinede teşekkürler yardımcı oldular

gerçekten çok güzel bir oluşum olmuş shimano artık türkiye de tam manası ile bulunuyor ve ilk elden direkt shimano yetkilileriyle muhattap olmak çok ilerilere taşıyacağı aşikar
koray arkadaşa da teşekkür etmeyi ihmal etmeyeyim
keşke eleştirileri biraz daha erteleyip olumsuz cümleler kurmadan birbirimizi kırmadan çözümleyebilseydik sportif balıkçılığa da bir adım atacaklarını belirtmişler 🙂
umarım çok daha harika avlarımız olur
bir firma değilde gerçek bir dostla beraber miş gibi alışverişimiz olsa 🙂
yeni ekipmanları tanıyabilsek yeni videolar paylaşsalar 🙂 yeni av stillerini görselliği bol bir şekilde yurt dışındaki forumdaşlarımız ayarına gelsek 🙂

Balık Sevdam yönetimi olarak bizler de teşekkür ederiz. Bu örnek olay forumların amacının ne olduğunu açıkça ortaya koymuştur.

Sorun değil çözüm üretmek her zaman hedef olmalıdır. Biz bu doğrultuda ilerleyen bir siteyiz. Shimano Firmasi da
Sorun değil çözüm üretmenin pesinde olduğunu bence ispatlamıştır.

Forum dünyasında iz bırakacak bir olay.Emeği geçen herkese bu hobiye gönül vermiş birisi olarak teşekkür ederim.Sorumlu ve örnek yaklaşımından dolayı Shimano firmasını tebrik ederim.

Ve ayrıca, '' Shimano Fishing Comp. Olarak, duyarlı ve bilinçli TÜRK tüketicilerimize, 2014 yılında tüm ürünlerimiz, % 25 indirimlidir.'' denseydi çok ama çoook daha şık olacaktı.😀😀

İyi dileklerimle.

Sanki bizi duymuşlar ve izliyorlar.😛

Eh, % 15 + 5' i veren, % 25' i de verir. 😕

(link)

% 25 indirimle exage 3000 sfd aldım. Yarın balığa gidiyorum göreceğiz marifetini.
Shimano yetkililerini kutlarım.
Koray arkadaşın yorumundan sonra daiwa'ya yönelmiştim. Ancak shımano makineyi elime alınca ve forumda hata sebebini öğrenince tereddüt etmeden makineyi aldım.

Emeği ve katkısı bulunan herkese çok teşekkür ederim.

Back