Kendi adıma sorunun nereden kaynaklandığının bulunmasına sevindim. Hatalı olduğuna inandığım şeyin peşini çözene kadar bırakmamam, huyum kurusun mu diyeyim artık bizi bu günlere kadar getirdi 😀. Yapılan açıklama sonucunda da haklı olduğumuzu ve sorunumuzun giderildiğini görmek,firmanın malına sahip çıktığını,birçok kişinin 2014 model bir makinayı satın almadan mağdur edilmeden işin farkına varılıp düzeltidiğini görmek beni mutlu etti. Eğer bu iş için bir katkım oldu ise mutluyum,tesbit ettiğimiz problemimizin giderilmesinde yardımcı olan herkese de tekrardan buradan teşekkür ederim. Varispeed II sistemi iki model makinada var hangi makinenin dişlisiyle karıştırdılar merak ettim doğrusu 🙂
Ayrıca test ve inceleme için yeni Shimano ekipmanlarını balıksevdam üyeleri olarak inceleme yapmak ve sonuçlarını paylaşmak da isteriz böyle birşey mümkün ise Shimano yetkililerine duyurulur 🙂 Madem Shimano artık Türkiye'ye geldi bizde ayağımıza kadar gelen bir firmanın ekipmanlarını daha yakından görmek isteriz. Böylece bizler de boğazın zorlu şartlarında karşılaştığımız ihtiyaçlar doğrultusunda geri bildirimlerde bulunabiliriz.
Ayrıca Avrupa pazarına ilaveten daha çok Japon pazarına ait ürünleri görmek istediğimizi mümkün ise yine buradan belirtmek istiyoruz.
Yine boğazda ağırlıklı olarak jig veya surf makine kullanan amatör balıkçılarımıza yönelik bu ikilemi aşmamızı sağlayacak bize özgü makinelerin ve uygun kamışların üretilmesini talep ediyoruz.
Saygılarımla,
Koray.