Shimano Ultegra 5500 Xsd Ses Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan renef74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

renef74

Yeni Üye
Tepki
7
Ödül
5
merhaba yardımcı olursanız sevinirim bu konulara yabancıyım acemiyim doğrusu bir surf makine aldım shimano ultegra 5500xsd yaklaşık 20 gün oluyor amahiç kullanmadım ip dahi sarılmadı üzerine hologramı çıkartılmadı makinanın sorunlu olduğunu düşünüyorum çevirirken ses yapıyor sanki sürtünme sesi gibi normalmi sizce yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler saygılar

evet boştayken yapıyor henüz misina sarılı deil kafadaki etiketi dahi çıkarmadım

Yeni aldığınızı belirtmişsiniz mağazadan aldıysanız en sağlıklısı geri iade edin, yenisini talep edin.

20 gün oluyor önce bir araştırayım dedim olmadı götürücem anlamıyorum sonra bu ses normal deyip geri çevirmesinler önceden bilgi sahibi olmak istedim teşekkür ederim ilginiz için

merhaba yardımcı olursanız sevinirim bu konulara yabancıyım acemiyim doğrusu bir surf makine aldım shimano ultegra 5500xsd yaklaşık 20 gün oluyor amahiç kullanmadım ip dahi sarılmadı üzerine hologramı çıkartılmadı makinanın sorunlu olduğunu düşünüyorum çevirirken ses yapıyor sanki sürtünme sesi gibi normalmi sizce yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler saygılar
Sayın renef74
Kutusunun üzerinde 5.3 devirli mi yazıyor.

teşekkür ederim yardımınız için ama ses sorunu ile alakalı bişi bulamadım sağolun

Back