Shore Jig Için Uygun Fiyatlı Kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umut60

Üye
Tepki
96
Ödül
23
Merhaba
Şimdiye kadar hep spin avcılığıyla uğraştım ama son zamanlarda shore jige merak saldım bütçem kısıtlı olduğu için ve deneme amaçlı en uygun fiyatlı kamışı arıyorum.
Okuma g force 270 20-60 spin kamışı gördüm 40 50 gram jiglerle kullansam sorun olurmu.

Hiç bir sorun olmaz 80 gr. bile atabilirsiniz. Jigginde mesafeler çok uzak olmadığı için fazla yüklenmeden 100 gr. a kadar çıkabilir.

Bahsettiğiniz kamışla kesinlikle 50gr mı geçmemenizi öneririm. Bir de kamışı almadıysanız ikinci el ilanlarına bir bakın derim.

Merhaba
Şimdiye kadar hep spin avcılığıyla uğraştım ama son zamanlarda shore jige merak saldım bütçem kısıtlı olduğu için ve deneme amaçlı en uygun fiyatlı kamışı arıyorum.
Okuma g force 270 20-60 spin kamışı gördüm 40 50 gram jiglerle kullansam sorun olurmu.
Bazı önerilerde
20-60 atarlı bir kamışta
20 + 60 = 80 / 2= 40 gr formulunu uygulayıp, en fazla 40 gr atılması uygun görülüyor.

Bazı önerilerde
20-60 atarlı bir kamışta
20 + 60 = 80 / 2= 40 gr formulunu uygulayıp, en fazla 40 gr atılması uygun görülüyor.
Tabi 10-40 atarlı bir kamışta ideal ağırlık ortalama 28 gr. dır. Bu değer kamışın en iyi atar değeridir. Kırılma konusunda 80 gr. a kadar atabiliyor. Fakat marka ve ürün muhteviyatı sağlamlığı etkiler. Yani aynı atardaki farklı kamışlar farklılık gösterebilir. (albanın kamışı kırılabilir shimano kırılmaz🙂

Sahte atmak ile jig atmak bir değil
Oyuzden normal kamış atarlarına bakıp o atar değerlerindeki jig atmanızı tavsiye etmem
Kamışın ömründen yersiniz hatta kırabilirisiz

10-30 gr spin kamışımda maksimum 20 gr atıyorum yoksa alt birim önemli değildir pek ancak hangi kamış olursa olsun üst birim aşılırsa kamışı yorarsın sonrada problemler başlar yinede sen bilirisin alacak olan sensin

Tabi 10-40 atarlı bir kamışta ideal ağırlık ortalama 28 gr. dır. Bu değer kamışın en iyi atar değeridir. Kırılma konusunda 80 gr. a kadar atabiliyor. Fakat marka ve ürün muhteviyatı sağlamlığı etkiler. Yani aynı atardaki farklı kamışlar farklılık gösterebilir. (albanın kamışı kırılabilir shimano kırılmaz🙂

şikayetvar.com sitesine bi göz atın derim, kırılan shimano lar, isyan eden kullanıcılar. ortadan kırılmayı geçtim kamış 1. santiminden nasıl kırılır diye sorup, kullanıcı hatası yanıtı alan insanlar var. Çok komik. Kamışı balığı çekerken ilk santiminden hangi fizik kurallarına aykırı olarak kırabilirsin insan merak ediyo🙂

şikayetvar.com sitesine bi göz atın derim, kırılan shimano lar, isyan eden kullanıcılar. ortadan kırılmayı geçtim kamış 1. santiminden nasıl kırılır diye sorup, kullanıcı hatası yanıtı alan insanlar var. Çok komik. Kamışı balığı çekerken ilk santiminden hangi fizik kurallarına aykırı olarak kırabilirsin insan merak ediyo🙂
Söylediklerimi geri alıyorum alba dinamica kırıldı 🙂

Back