Mustafa bunu aidatta kurtarmaz kardeşim. Bunu anca komisyon kurtarır 🙄Hepsini komple sildikten sonra internet market tarzı bir yer olusturup, detaylı arama butonuyla rahatça satıcı ile alıcıyı buluşturacak ortam olması iyi olurdu . İptaller ve satilanların direk silineceği ... Yorum sadece özelden yapılabilse mesela . Ekleme tarihine gore sıralama olsa . Kategori olsa 🙂 çok mu oldum ne : d
Ya tutarsa : )Mustafa bunu aidatta kurtarmaz kardeşim. Bunu anca komisyon kurtarır 🙄![]()
Sen maçı seyret, ben ikinci elde sıcak bişi varmı ona bakıcam. 3 yıl 4 ay 18 gün 6 saat önce satılık bir trabucco vardı. Duruyodur muhtemelen . Hehe.Neyse yaa, bilen bildiğini okuyacak nasılsa niye düşünüp dillendiriyorum ki. Maçı seyrederim konya önde![]()
Vay be . İlanı buldum bulmasına da . O kamışı 3 yıl 2 ay 14 saat önce zaten ben almışım ??? Nereye koydum ki ,ben o kamışı ? Çatı altına atmışımdır mutlaka.. Off 3 yıldır ..yazı var kışı var.. Yandı o kamış .Yok çürüdü.Yok ,yok fare yedi. Dur bi ben çatı altını ,alt üst edip 5000 dakkaya dönüyorum.Tuh,TuhSen maçı seyret, ben ikinci elde sıcak bişi varmı ona bakıcam. 3 yıl 4 ay 18 gün 6 saat önce satılık bir trabucco vardı. Duruyodur muhtemelen . Hehe.