Sıcak Fırsatlar ve İkinci El bölümü için öneri

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Burada amaç tıklanma sayısı ile sitenin yukarılara taşınması yoksa fi tarihinden kalma geçerliliğini yitirmiş ilanlarla beraber 2600 adet ilanı kim tutar sitede.

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Hepsini komple sildikten sonra internet market tarzı bir yer olusturup, detaylı arama butonuyla rahatça satıcı ile alıcıyı buluşturacak ortam olması iyi olurdu . İptaller ve satilanların direk silineceği ... Yorum sadece özelden yapılabilse mesela . Ekleme tarihine gore sıralama olsa . Kategori olsa 🙂 çok mu oldum ne : d
Mustafa bunu aidatta kurtarmaz kardeşim. Bunu anca komisyon kurtarır 🙄:ssrtcbya:

Severek takip ediyorum bazen alabilecek ürünler de çıkıyor ama bir noktadan sonra artık gına geliyor çünkü hep tekrarlanan güncelleme ilanları yada tedavülden kalkmış 2 kere el değiştirmiş ama hala duran ilanlar.

Neyse yaa, bilen bildiğini okuyacak nasılsa niye düşünüp dillendiriyorum ki. Maçı seyrederim konya önde

Neyse yaa, bilen bildiğini okuyacak nasılsa niye düşünüp dillendiriyorum ki. Maçı seyrederim konya önde
Sen maçı seyret, ben ikinci elde sıcak bişi varmı ona bakıcam. 3 yıl 4 ay 18 gün 6 saat önce satılık bir trabucco vardı. Duruyodur muhtemelen . Hehe.

3 oldu konya, bu arada ilk ilanlarda neler var neler letgo sitesi gibi maşallah yok yok

Sen maçı seyret, ben ikinci elde sıcak bişi varmı ona bakıcam. 3 yıl 4 ay 18 gün 6 saat önce satılık bir trabucco vardı. Duruyodur muhtemelen . Hehe.
Vay be . İlanı buldum bulmasına da . O kamışı 3 yıl 2 ay 14 saat önce zaten ben almışım ??? Nereye koydum ki ,ben o kamışı ? Çatı altına atmışımdır mutlaka.. Off 3 yıldır ..yazı var kışı var.. Yandı o kamış .Yok çürüdü.Yok ,yok fare yedi. Dur bi ben çatı altını ,alt üst edip 5000 dakkaya dönüyorum.Tuh,Tuh
dünyanında parasını vermiştim be kardeşim. Bi kere olsun Boğazda sallayaydım. Sallamasamda, gelene geçene turraabukoo diyeydim.

Selamun Aleyküm...
Hayırlı günler...
Sadece ben mi rahatsız oldum onu da bilmiyorum demiştim ki 🙂 Konu burada tartışılmış. Aradan bayağı zaman geçmiş. Acaba yöneticilerimiz vakit bulabilir mi bu konuya...

Belki daha önce tartışılmıştır ancak denk gelmemiş olabilirim. Sıcak fırsatlar ikinci el bölümünde bence problem olan bir konudan bahsetmek istedim. Belki yöneticiler bu konuda bir çözüm bulabilir. Arkadaş bir ilân açmış ondan sonra ne yazılana cevap vermiş ne ilanda bir güncelleme yapmış. Sonra bir bakıyorsun bu arkadaş zaten en son 6 ay önce online olmuş forumda. Yani adam sırra kadem basmış ve muhtemelen zaten ilândaki ürünü satmıştır. Benim nacizane fikrim ilanlar için bir süzgeç yapılması konusunda. Adam en son 6 ay önce forumda online olmuş ama çöp olan ilân konusu hâlen listeleniyor haliyle baslik altinda da bir suru aslinda olmayan satilik esya bulunuyor. Bence son bir ayda online olmayan kullanıcı için verdiği ilanlar pasif konuma çekilebilir ( üç ay sonra silinebilir de) ve bu ilanlar başka bir başlık altına toplanabilir.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back