Bırakan herkesi tebrik ediyorum. Ben de 20 yıl içtim bu moku. Son birkaç yıldır da günde 1.5 paketten fazlasını içiyordum. Maddi manevi çökertiyor insanı, hiç farketmiyoruz. En nihayetinde bıraktım. 3 aydır hiç içmedim. Bu gün GS malesef Mençıstıra 1-0 yenildi. Maçı kavede izledim. Millet yasak masak dinlemeyip içerde sigara içti. İnanırmısınız hala midem bulanıyor, evdeyim üstüm başım sigara kokuyor. Kesinlikle bıraktıktan sonra ne kadar iyi bir iş yaptığınızı anlayacaksınız. Sağlık olarak eksiye düşmeden bırakmak insana daha da bir keyif veriyor. ki sağlığı kaybettikten sonra bırakmakta çok bi anlamlı değil malesef...
Her ay 300-400 lirayı sigaraya veriyordum, bıraktım mis gibi şimano takımlarım oldu 🙂 bi sürü rapalam oldu 🙂
demedi demeyim, nazar etme ne olur, bırak senin de olur, deyip mesajımı bitiriyorum... 😉
Tebrikler Hakan
Zor zamanları atlatmışsın.
Siagaradan elde ettiğim tasarrufla ben de bedavaya getirdim balık malzemelerimi. Keşke o mendebura verdiğimiz paraları günlük olarak bir kenara koyabilmeyi de başarabilsek ama olmuyor nedense. Ne güzel bir birikim olurdu..