Erden Eren
Moderatör
- Adı
- Erden Eren
Dün akşam 18-19 derecelerde başladığım avda sabaha karşı 8-9 dereceleri görmemden midir, ara ara bastıran şiddetli yağıştan mıdır nedendir bilmiyorum ama hem yaklaşık 10 senedir kullandığım Okuma Avenger olta kamışım ilk kez hem de 2. kez kullandığım Okuma Wave Power olta kamışım, her ikisi birden sıkıştı. Genleşme diyeceğim ama bildiğim kadarıyla genleşmesi için ısının artması lazım? Çok da hakim olduğum bir şey değil ama av bittikten sonra 1.5 saat boyunca canım çıktı. Scooter ile gidip geldiğimden resmen rezil oldum.
Daha önce de birkaç kamışta bu sorunu yaşamıştım ve bir tanesinde ürün iadesi olmuştu, bir diğerinde alttan, tapanın olduğu yerden kapağı açarak müdahale edilmişti, bir keresinde hatta birkaç kez ısıt et denildi, çekiçle dikkatlice vur denildi vesaire vesaire.
Uzun lafın kısası; bu probleme dair herkese önerebileceğimiz ve benim de hemen uygulayabileceğim %100 çözüm içeren bir seçenek mevcut mudur acaba? Olası cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
Daha önce de birkaç kamışta bu sorunu yaşamıştım ve bir tanesinde ürün iadesi olmuştu, bir diğerinde alttan, tapanın olduğu yerden kapağı açarak müdahale edilmişti, bir keresinde hatta birkaç kez ısıt et denildi, çekiçle dikkatlice vur denildi vesaire vesaire.
Uzun lafın kısası; bu probleme dair herkese önerebileceğimiz ve benim de hemen uygulayabileceğim %100 çözüm içeren bir seçenek mevcut mudur acaba? Olası cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.