murattp
Daimi Üye
Abi Üsküdar'daki balıkçılara bunca senedir yalnızca 1 kez gittim. Oraları, o trafiği ve kalabalığı hiç sevmiyorum.
Toplu taşıma iyi bir seçenek bence

Telefondan foruma bakarken hop gelmişsin

Abi Üsküdar'daki balıkçılara bunca senedir yalnızca 1 kez gittim. Oraları, o trafiği ve kalabalığı hiç sevmiyorum.

Toplu taşıma iyi bir seçenek bence
Telefondan foruma bakarken hop gelmişsin![]()

Abi o kamışla hangi otobüs hangi trene binebilirim? Metro belki bir ihtimal ama elimde açık bir kamışla metroya bineceğime deniz şortu altına kundura ile binmeyi tercih ederim. Hiç değilse eğlencelik malzeme çıkar bana. 🙂 🙂 🙂
yahu kamışı götürmene gerek yok ki Su da olmazsa motor yağı kalıyor son çare.![]()
Şeref abiiii. 🙂 🙂 🙂
Bu arada açılacağını bilsem haftaya Geyikli'de olacağım, orada yazlığın bahçesinde rahatlıkla basarım tazyikli suyu ama orada da açılmaz ise büyük hüsran olur benim adıma.
Abi zaten hem tripod kovasına asmak hem de ayrıca ellerimi temizlemek adına paçaları sıvayıp, 2 ayrı kovayı doldurmak adına giriyorum denize Geyikli'de.
Ama buradaki mesele, o kamışı arabayla oralara götürüp sorunu çözemezsem yaşayacağım travmadır açıkçası. 🙂
Abi benim ananemin köy evinde bir buzdolabı vardı. Ben çocuktum o zamanlar, dolap bozuldu. Zaten köylerde buzdolabının lüks olduğu zamanlar, tel dolaplar var. Köy ekmeği bozulmaz zaten, peynir kendi suyunda, etler kavurularak saklanıyor falan filan. Tabii para yok o zamanlar kimsede köy yerlerinde, dolabı yaptıramadılar. Belki 10 yıl dolap kuru erzak dolabı olarak kullanıldı, öylece durdu. Sonra bir gün dayım bunun sorunu neydi diye merak edip fişe takıyor, 20 yıldır o dolap çalışıyor ananemin evinde hala. 🙂 Koy bakalım kenara da dursun biraz, bir gün eline alır tak diye oturduğunu görürsün. 🙂 Olmadı bu yöntemi deneyelim artık.