Sıkışan Olta Kamışına Dair Kesin Çözüm Aramaktayım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erden Eren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Toplu taşıma iyi bir seçenek bence

Telefondan foruma bakarken hop gelmişsin

Abi o kamışla hangi otobüs hangi trene binebilirim? Metro belki bir ihtimal ama elimde açık bir kamışla metroya bineceğime deniz şortu altına kundura ile binmeyi tercih ederim. Hiç değilse eğlencelik malzeme çıkar bana. 🙂 🙂 🙂

Akan su altında kapatmayı denedin mi?
Geçen hafta klima su tahliye borusu içinden kılavuz teli geçirmeye çalıştım. Borunun özelliğinden midir nedir kılavuz teli bile diğer ucundan (10m) çıkmadı. Zor bela geçirdikten sonra ucuna network kablolarımı bağlayıp çekmeye çalıştım. Sadece yarım metre kadar ilerleyebildim. İçine bulaşık deterjanı sıktım yine de olmadı. Uğraş uğraş olmayınca bahçeye inip içine su bastım, kablonun diğer taraftan çıkması 5 sn sürdü.
Bu yöntem sıkışan kamış için de çözüm olabilir.
Su da olmazsa motor yağı kalıyor son çare.

Abi o kamışla hangi otobüs hangi trene binebilirim? Metro belki bir ihtimal ama elimde açık bir kamışla metroya bineceğime deniz şortu altına kundura ile binmeyi tercih ederim. Hiç değilse eğlencelik malzeme çıkar bana. 🙂 🙂 🙂

yahu kamışı götürmene gerek yok ki
Yanina Akbil, kredi kartı, telefon yeter
Aparata bak nasıl kullanılacağını öğren
Bütçesi makul gelirse al yoksa alma
Bir boğaz havası alırsın hem
Olaki aldın evde işine yaramadı geri götür işime yaramadı de yerine başka malzeme alırsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su da olmazsa motor yağı kalıyor son çare.

Şeref abiiii. 🙂 🙂 🙂

Bu arada açılacağını bilsem haftaya Geyikli'de olacağım, orada yazlığın bahçesinde rahatlıkla basarım tazyikli suyu ama orada da açılmaz ise büyük hüsran olur benim adıma.

Şeref abiiii. 🙂 🙂 🙂

Bu arada açılacağını bilsem haftaya Geyikli'de olacağım, orada yazlığın bahçesinde rahatlıkla basarım tazyikli suyu ama orada da açılmaz ise büyük hüsran olur benim adıma.

Paçaları sıvayıp uygun bir yerden denize girip kamışı suya yatırmayı da deneyebilirsin. Düzelirse banyoya sokup tatlı suyla durularsın.

Abi zaten hem tripod kovasına asmak hem de ayrıca ellerimi temizlemek adına paçaları sıvayıp, 2 ayrı kovayı doldurmak adına giriyorum denize Geyikli'de.
Ama buradaki mesele, o kamışı arabayla oralara götürüp sorunu çözemezsem yaşayacağım travmadır açıkçası. 🙂

Abi zaten hem tripod kovasına asmak hem de ayrıca ellerimi temizlemek adına paçaları sıvayıp, 2 ayrı kovayı doldurmak adına giriyorum denize Geyikli'de.
Ama buradaki mesele, o kamışı arabayla oralara götürüp sorunu çözemezsem yaşayacağım travmadır açıkçası. 🙂

İstanbul’da evine yakın yerlerde deneyebilirsin. Caddebostan plaj uygun olabilir bu deneme için.

Abi benim ananemin köy evinde bir buzdolabı vardı. Ben çocuktum o zamanlar, dolap bozuldu. Zaten köylerde buzdolabının lüks olduğu zamanlar, tel dolaplar var. Köy ekmeği bozulmaz zaten, peynir kendi suyunda, etler kavurularak saklanıyor falan filan. Tabii para yok o zamanlar kimsede köy yerlerinde, dolabı yaptıramadılar. Belki 10 yıl dolap kuru erzak dolabı olarak kullanıldı, öylece durdu. Sonra bir gün dayım bunun sorunu neydi diye merak edip fişe takıyor, 20 yıldır o dolap çalışıyor ananemin evinde hala. 🙂 Koy bakalım kenara da dursun biraz, bir gün eline alır tak diye oturduğunu görürsün. 🙂 Olmadı bu yöntemi deneyelim artık.

Abi benim ananemin köy evinde bir buzdolabı vardı. Ben çocuktum o zamanlar, dolap bozuldu. Zaten köylerde buzdolabının lüks olduğu zamanlar, tel dolaplar var. Köy ekmeği bozulmaz zaten, peynir kendi suyunda, etler kavurularak saklanıyor falan filan. Tabii para yok o zamanlar kimsede köy yerlerinde, dolabı yaptıramadılar. Belki 10 yıl dolap kuru erzak dolabı olarak kullanıldı, öylece durdu. Sonra bir gün dayım bunun sorunu neydi diye merak edip fişe takıyor, 20 yıldır o dolap çalışıyor ananemin evinde hala. 🙂 Koy bakalım kenara da dursun biraz, bir gün eline alır tak diye oturduğunu görürsün. 🙂 Olmadı bu yöntemi deneyelim artık.

Zaten zihnimden geçen tek çıkış yolu bu açıkçası.
Dün ava çıkmadan önce böyle salağa yatarak bir el attım banyoda duran malum kamışa. Ama yok şimdilik erken sanırım, birkaç ay unutulsun bakalım bir köşede. 🙂

Back