Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

E

Erden Eren

Misafir
valla hepsi birebir yaşadığım gerçekler :D He uyanıklık yapıp 15 dakika da bir işiyor ayaklarına yatsamda onlara kanmıyor :D
Sabah 5'e kadar bekleyip, sıfır av yapıp, iş - bünye alışkanlığı erkenden kalkmıştım. Yorgun, mutsuz ve huysuzdum.

Şu madde madde yazdığın mesaj sonrası (3 kez ayrı ayrı okudum.) , inan yüzüm fazlasıyla güldü ve neşelendim. Alemsin hakikaten. :) :) :)

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
Korkun benden dişli ailesi,dün akşam 6 dan sabah 5 e kadar limanda taze istavritle deneme sonucu bu senenin ilk çinekopunu yakaladım,şeytanın bacağını kırdım,hedefim sezon bitmeden ikinciyide yakalamak :D

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
bu akşam tekrardan kumsalda sandalyemde oturup aval aval kamış ucundaki fosfora bakmaya Şileye gidiyorum en kötü kayan yıldızları izlerim :D

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
bu akşam şeytan dahil tüm mahlukatların bacağını kırdım,1 adet 33 cm lik lüfer 1 adet 27 cm lik lüfer 3 çinekop 1 adette eşşek istavriti yakaladım,resimlerini cep telefonundan pc ye aktarabilirsem paylaşacağım, şu an hazırlık yapıyorum akşamın gazıyla bu gece yine mahlukat bacağı kırmaya gideceğim :D

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
bu akşam şeytan dahil tüm mahlukatların bacağını kırdım,1 adet 33 cm lik lüfer 1 adet 27 cm lik lüfer 3 çinekop 1 adette eşşek istavriti yakaladım,resimlerini cep telefonundan pc ye aktarabilirsem paylaşacağım, şu an hazırlık yapıyorum akşamın gazıyla bu gece yine mahlukat bacağı kırmaya gideceğim :D
Bereketli olsun:)
Foruma telden girip dosya ekle dediğinde çok rahat ekleniyor bilginiz olsun

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
2 lüferin gazıylan dün akşam 6 da kumalrda başlayıp sabah 3 te limanda sona eren avımızda tek vuruş dahi olmadı,gitmişken bari limanda yemli istavrit yakalayalım dedik ondada sonuç 4 istavrit 7 tane iri iri kaya balığı,kaya balıkalrı iskelenin önünden yakalandın arkasından suya atıldı tekrar gelemsinler diye ama geldiler :D