Şile, Ağva, Kerpe, Kefken Balık Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemreis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla hepsi birebir yaşadığım gerçekler 😀 He uyanıklık yapıp 15 dakika da bir işiyor ayaklarına yatsamda onlara kanmıyor 😀

Sabah 5'e kadar bekleyip, sıfır av yapıp, iş - bünye alışkanlığı erkenden kalkmıştım. Yorgun, mutsuz ve huysuzdum.

Şu madde madde yazdığın mesaj sonrası (3 kez ayrı ayrı okudum.) , inan yüzüm fazlasıyla güldü ve neşelendim. Alemsin hakikaten. 🙂 🙂 🙂

bu akşam tekrardan kumsalda sandalyemde oturup aval aval kamış ucundaki fosfora bakmaya Şileye gidiyorum en kötü kayan yıldızları izlerim 😀

bu akşam şeytan dahil tüm mahlukatların bacağını kırdım,1 adet 33 cm lik lüfer 1 adet 27 cm lik lüfer 3 çinekop 1 adette eşşek istavriti yakaladım,resimlerini cep telefonundan pc ye aktarabilirsem paylaşacağım, şu an hazırlık yapıyorum akşamın gazıyla bu gece yine mahlukat bacağı kırmaya gideceğim 😀

20251109_004445.jpg

Dün gece 4 numara 2 iğneli takımla aldığım lüferler,yem olarak istavrit fleto kullandım

bu akşam şeytan dahil tüm mahlukatların bacağını kırdım,1 adet 33 cm lik lüfer 1 adet 27 cm lik lüfer 3 çinekop 1 adette eşşek istavriti yakaladım,resimlerini cep telefonundan pc ye aktarabilirsem paylaşacağım, şu an hazırlık yapıyorum akşamın gazıyla bu gece yine mahlukat bacağı kırmaya gideceğim 😀
Bereketli olsun🙂
Foruma telden girip dosya ekle dediğinde çok rahat ekleniyor bilginiz olsun

2 lüferin gazıylan dün akşam 6 da kumalrda başlayıp sabah 3 te limanda sona eren avımızda tek vuruş dahi olmadı,gitmişken bari limanda yemli istavrit yakalayalım dedik ondada sonuç 4 istavrit 7 tane iri iri kaya balığı,kaya balıkalrı iskelenin önünden yakalandın arkasından suya atıldı tekrar gelemsinler diye ama geldiler 😀

dün gece ben gitmedim arkadaşalr gitmiş epey vuruş almışlar ama yosundan dolayı balıkları kıyıya alamamışlar,havaalar az daha düzelirse güzel balık yapacak gibi

Back