Lufer gorundumu usta🙂Kabakoz-Şile, spin, lüfer.
Lufer gorundumu usta🙂Kabakoz-Şile, spin, lüfer.
Görünmüştür muhtemelen, sessizliğe bakılırsa 🙂 gidip sağı solu yoklamak lazım😉Lufer gorundumu usta🙂
Gitmek guzel de donmek zor be yaa🙂Görünmüştür muhtemelen, sessizliğe bakılırsa 🙂 gidip sağı solu yoklamak lazım😉
al benden de o kadarGitmek guzel de donmek zor be yaa🙂
Geçen cuma gecesi,Kabakoz kayalıklardan yemli takım ile 1 adet lüfer yakaladım,bir taneside kıyıda kayalıklara düşüp sonrada doğal yaşam alanına döndü,bizdn sonrada 2 tane alan olmuş,en son fırtına başlamadan 1-2 saat önce kumbabadan yemli denemelerimiz oldu ama lüfer den eser yoktu sadece çinekop boyutunda balıklar oltalarımızı yokladıLufer gorundumu usta🙂
2010 da benden bir iki ay once uye olmussunuz. İlk mesajinizi bana cevaben 8 sene sonra yazmaniz beni duygulandirdi ve derin derin dusundurdu😉Geçen cuma gecesi,Kabakoz kayalıklardan yemli takım ile 1 adet lüfer yakaladım,bir taneside kıyıda kayalıklara düşüp sonrada doğal yaşam alanına döndü,bizdn sonrada 2 tane alan olmuş,en son fırtına başlamadan 1-2 saat önce kumbabadan yemli denemelerimiz oldu ama lüfer den eser yoktu sadece çinekop boyutunda balıklar oltalarımızı yokladı80525 dosyayı görüntüle
Öncelikle selam,şifremi unuttuğumdan giremiyordum siteye,birde direk mesaj atmayı beceremedim o nedenle alıntı yaparak yazayım dedim o da size denk geldi🙂2010 da benden bir iki ay once uye olmussunuz. İlk mesajinizi bana cevaben 8 sene sonra yazmaniz beni duygulandirdi ve derin derin dusundurdu😉
Kendinizi tanitsaydiniz keske..
Şu an Şilede rapala ile yakalanacak yoğunlukta balık yok,sadece iri ve taze yeme rağbet ediyorKumdan kıyıdan kayadan avlanırken su üstü rapala mı kullanılıyor Şile Ağva veya Kilyos Rumeli fenerinde
Abi valla Yeşilköy rönaparkın oradan geldim şimdi 50 kişi vardı ortada 1 çinekop vardı başka da birşey yoktu bu senede balık olmayacak. Belliydi Zaten bütün yaz tekneden Kumburgaz Artemis otel açıklarında toplam 10 kilo aldık istavrit . 7 palamut. Geçen sene günde tutuyorduk 10 kiloya yakın bu senede balık olmaz.Şu an Şilede rapala ile yakalanacak yoğunlukta balık yok,sadece iri ve taze yeme rağbet ediyor