Site Düzenlemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Teşekkür ederim sorun çözülmüş şimdi siteyi görünce beğendim güzel olmuş.Destek için özellikle alakasız reklamlara tıklıyorum zaten bir ara destek için tıklamak gerek diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi🙂Elinize sağlık.

kesinlikle katılıyorum. Siteyi düzenleme adına yapılan çalışmalar siteyi rengarenk bir hale getirmiş. Çöpçatan siteleri gibi olmuş. Her yerden bir reklam açılıyor.Reklam boyutları sebebi ile konuyu görüp okuyamıyorum. Aşağıya iniyorsunuz reklam yukarı çıkıyorsunuz reklam. Konuya cevap yazıyorum reklam açılıyor yazım kayboluyor.
Alınmaca gücenmece yok. Ya bedava yapmışlar düzenlemeyi para almadıkları için bu hale sokmuşlar yada acemi birine yaptırmışsınız becerememiş.
Şu an çok kötü reklamdan ne yazımı görebiliyorum nede okuyabiliyorum , ios uygulama ve safari webde sorun aynı
Justbrowser tarayıcısnı indirin foruma o tarayıcıdan girin reklamaları engelliyor hiç birini görmezsiniz ben sırf foruma girmek için justbrowser kullanıyorum reklamsız tertemiz

Dosyalar

• _20200127_154412.JPG
    _20200127_154412.JPG
    32.2 KB · Okunma: 10
Justbrowser tarayıcısnı indirin foruma o tarayıcıdan girin reklamaları engelliyor hiç birini görmezsiniz ben sırf foruma girmek için justbrowser kullanıyorum reklamsız tertemiz
Dünkü sorunu çözdük, şimdi az da olsa normal girin ki girecek forum bulabilesiniz 😎

Arayüz olarak güzel görünüyor, alışırız. Ama mobil uygulamada bildirimler görünüyor ama tıkladığımızda detay açılmıyor. Zamanla o da düzelecektir umarım.

Arayüz olarak güzel görünüyor, alışırız. Ama mobil uygulamada bildirimler görünüyor ama tıkladığımızda detay açılmıyor. Zamanla o da düzelecektir umarım.
Uygulamada sorun var ama direk mobilden siteye girin orada sorun yok.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back