halimyildiz
Daimi Üye
Imax ustu var bire bir aynisini kullaniyor cok hos sicak tuyor ve kesinlikl su gecirmiyor
(link) suna bir bak
Imax takım halınde aldım kullanıyorum cok memnunum .yqnlız netten alacqk arkadaslqra tavsıyem xl gıyen bırı m ıstesın kalıbı cok buyuk ben 180 cm ve 107 kılo l beden gıyıyorum.hayatımda gıydıgım ılk l beden kıyafet 🙂 su ıcıne gırmek ıcınse kesınlıkle tavsıyem scıerra parasını sonuna kadar hkkedıyo dun sabahtan qksama kadar suyun ıcındeydım ne usudum ne ıslandım.tavsıye ederım
İnternette stok pek bulunmuyor bedenlerde hangi dükkandan aldığını yazabilir misin bir bakayım İstanbul'a geldiğimde 🙂
Lahana gibi giyinmek soğuk havalarda tehlikeli bir durum. Mesela 0'ın altında derecelerde kat kat giyinip avlanıyorsanız ve giydiğiniz şeyler nefes almayan şeylerse içten terlemeye başlayacaksınız . Eğer teriniz dışarı atılmazsa teriniz soğuyacak ve eğer uzun süreli o şekilde soğukda durmaya devam ederseniz hipotermi veya donma tehlikesi geçirme ihtimaliniz olur. Dağ yürüyüşlerinde 1,2 arkadaşımızın başına gelmiş olaylardır .Ben herhangi bir mont markası veremeyeceğim. ancak bence en ideali kat kat giyinmek. biraz kabarıyorsunuz ama hava ısındığında lahana gibi kat kat soyunmak istediğiniz ısıya ulaşmanıza yeterli oluyor. 😀