doktor sag birakmayan
Daimi Üye
çok sağ olun hocam 🙂hayırlı olsun abone olundu 🙂
çok sağ olun hocam 🙂hayırlı olsun abone olundu 🙂
Pense yanlış kullanılıyor demek ki.teşekkür ederim abi.
pense konusunda emin değilim. pense’de direkt çekip aldığın için iğneyi bazen olduğu ve sert oturduğu yeri yırtıyor. bir tane balıkta dikkat edersen bayağı uğraşıyorum hırpalamamak için. çevirip çevirip en hasarsız şekilde çıkarıyorum. pense’de direkt çekiyorsun ve bence daha çok zarar veriyor. ben penseyi genellikle çıkmamakta direten iğnelerde jullanmayı tercih ediyorum. tabii benimki fikir. doğru olmayabilir.
valla şeref abi elle daha çok zarar veriliyor olabilir, ama henüz elle çıkarırkek kanattığım bir balık olmadı. pense kullanırken oluyor maalesef. zaten ana çıkış noktam burasıydı.Pense yanlış kullanılıyor demek ki.
İğne sağa ya da sola çevrilerek çıkarılır, çıkarılmalı.
Elle daha çok zarar veriliyor.
Bir de olta attığın yerde o bebişler çıkıyorsa ava başka yerde devam etmek gerek.
eyvallah yavuz abi, sağ olasın.Hayırlı olsun.
Normalde haklısın da, Adam doktor ? Elle sokup çıkarmaya alışmış . Hatta uzmanlaşmış ..Pense yanlış kullanılıyor demek ki.
İğne sağa ya da sola çevrilerek çıkarılır, çıkarılmalı.
Elle daha çok zarar veriliyor.
Bir de olta attığın yerde o bebişler çıkıyorsa ava başka yerde devam etmek gerek.
abi balık avında ben yanımda portegü taşıyorum ya 😀Normalde haklısın da, Adam doktor ? Elle sokup çıkarmaya alışmış . Hatta uzmanlaşmış ..
Doktora " İğne sağa ya da sola çevrilerek çıkarılır, çıkarılmalı." denir mi ?
Mazallah ilk iğne yapacağı hastanın sonunu düşünemiyorum.. 3 ay oturamaz muhtemelen 🤣😆🤣
aslında o yüzden; parmaklarımla tutup açı vererek çıkarmaya uğraşıyorum. biraz daha alışkanlıklarla alakalı sanırım. 😀Pense ile çıkarırken iğneyi ileri itip iğnenin damağını etten kurtarıp yukarı doğru çekerseniz kolayca çıkar. Tam tarif edemedim ama iğneyi gözünüzde canlandırırsanız mantığını çözersiniz.
Damaksız iğne olsa mesela kolayca çıkar. İğnenin çıkmasını damak engeller.
Alet işler, el övünür derler ya.Normalde haklısın da, Adam doktor ? Elle sokup çıkarmaya alışmış . Hatta uzmanlaşmış ..
Doktora " İğne sağa ya da sola çevrilerek çıkarılır, çıkarılmalı." denir mi ?
Mazallah ilk iğne yapacağı hastanın sonunu düşünemiyorum.. 3 ay oturamaz muhtemelen 🤣😆🤣