Rüzgar kuvvetli. Deniz köpürük. Evden dışarı çıksam mı diye düşünüyorum.Silikonla mı yoksa sahte ile mi atış yapmalıyım? Saat 19:40 , hava ve deniz koşulları fotoğrafta
75012 dosyayı görüntüle
Biraz ıslandım, biraz üşüdüm , biraz da yosunlar rahat bırakmadı. Şimdilik eve geldim bir kahve içip atışlara devam etcem. Daiwa shoreline 90 f ssr chartback pearl rengi ile devam edeceğim.Rastgele...Ev ile deniz arası 20 metre heralde . Rüzgarsız havada balkondan atılır muhtemelenBiraz ıslandım, biraz üşüdüm , biraz da yosunlar rahat bırakmadı. Şimdilik eve geldim bir kahve içip atışlara devam etcem. Daiwa shoreline 90 f ssr chartback pearl rengi ile devam edeceğim.
Tebrik ederim sizi, hem ilk levrek aviniz, hemde onu geri biraktiginiz icin.. 🙂 havanin, dalganin, sahtenizin ve av saatinizin durumunu unutmayin, bunlar bir daha ki sefere levrek tutma olasiliginizi arttiracak durumlardir.. bir daha ki levreginizin trofe gelmesi dilegiyle..İlk ispendeğimi almamin mutluluğu ile yazıyorum 🙂 Fotograf cekemedim maalesef. Ev ile atış yaptığım yer arasında mesafe olmadığından ve nasılsa bir şey yakalayamacağım mantığı olduğu için telefonu almamıştım yanıma 🙂
Gerçekten farklı bir zevk ve heyecanı var. Zaten bir umut mantığı olduğundan beklenmedik anda gelen balık ekstra adrenalin salgılattı 🙂 Sanki ilk defa balık tutar gibi heyecanlandim. Eve gidip telefonu alıp fotoğraf çekecektim ama dışarıda fazla bekletmeden suya iade etmek istedim. Ortalama 30-35 cm civarinda bir yakışıklıyı geldigi yere iade ettim ki abileri gelsin diye 🙂
Umarim tez zamanda abileri ile tanışmak nasip olur 🙂
Saat 22.40 ta daiwa shoreline shiner 97f ssr chartback pearl rengi ile kandirdim.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrik ederim sizi, hem ilk levrek aviniz, hemde onu geri biraktiginiz icin.. 🙂 havanin, dalganin, sahtenizin ve av saatinizin durumunu unutmayin, bunlar bir daha ki sefere levrek tutma olasiliginizi arttiracak durumlardir.. bir daha ki levreginizin trofe gelmesi dilegiyle..