Sinan.
Aktif Üye
Rüzgarlı havalarda 30 gr civarı kaşık veya jig ile atış yapın.
Teşekkürler Nedim abi. Biraz harcamalar fazla oldu elimdeki malzemelere 🙂 Ucuz yollu denk getirirsem güzellerinden alırım birer adet. O zaman deneme şansım olur 🙂
Rüzgarlı havalarda 30 gr civarı kaşık veya jig ile atış yapın.
Sorduğun meraya yakın yerlerse bu haftadan sonraki 3 hafta sabah suyu verimli geçebilir... Bu aralar barakudalar yumurtadan çıkmaz üzere... Yakalama oranı gittikçe artacak... Temmuzun 15'inden sonra zirve yapar... bu eylül ayına kadar devam eder...Abdullah abi, kız diş çıkarıyor bu aralar. Ateşi çıkmış biraz. Yarıda kesmek zorunda kaldım. Dolunay vardı bir de. Merayı o kadar güzel aydınlatıyordu ki 🙂 Saat 21:30 gibi hareketlilik olmaya başladı. Bir dahaki sefere dediğin gibi sabah suyunu deneyeceğim.
Sorduğun meraya yakın yerlerse bu haftadan sonraki 3 hafta sabah suyu verimli geçebilir... Bu aralar barakudalar yumurtadan çıkmaz üzere... Yakalama oranı gittikçe artacak... Temmuzun 15'inden sonra zirve yapar... bu eylül ayına kadar devam eder...
Barakuda alma şansın yüksek... Eğer kalamar seviyorum dersen ağustos ayından sonra tahmin edemeyeceğin kadar kalamar da yakalayabilirsin... Bir üstteki koy bir çok kalamarcının Ağustos ayını beklediği yerdir... Ama senin verdiğin yerde de aynı başarıya ulaşabilirsin... At çek ile balık alamıyorum diyenlerin bu bilgileri iyi değerlendirmesi gerekir 🙂Oraya gidemedim de bu gittigim biraz ust tarafta hemen. Arabayi parkedip asagi dogru inebiliyorsun. 1-2 gun Ankarada isim var. Cumartesi sabahtan deneyecegim.
Koordinatlari su sekilde:
38.187153, 26.771264
Barakuda alma şansın yüksek... Eğer kalamar seviyorum dersen ağustos ayından sonra tahmin edemeyeceğin kadar kalamar da yakalayabilirsin... Bir üstteki koy bir çok kalamarcının Ağustos ayını beklediği yerdir... Ama senin verdiğin yerde de aynı başarıya ulaşabilirsin... At çek ile balık alamıyorum diyenlerin bu bilgileri iyi değerlendirmesi gerekir 🙂
Havanın rüzgarsız olmasını bekliyoruz... O tarafa geleceğiz... Forumdan Yılmaz arkadaşımızda katılacak inşallah... Çıkraklık ustalık işine gelince balık avında olacak iş değil o 🙂 Nasipli nasipsiz diyelim biz ona 🙂 Yaklaşık 4 hafta önce toplamda 7-8 at çek yapmış arkadaşım 6 levrek alırken ben 0 çektim 🙂Bir hafta sonu yanında çırak olarak takılmak isterim abi 🙂 Hem tanışma hem de bilgilendirme yaparsın bizim gibi newbie lere 😀
Havanın rüzgarsız olmasını bekliyoruz... O tarafa geleceğiz... Forumdan Yılmaz arkadaşımızda katılacak inşallah... Çıkraklık ustalık işine gelince balık avında olacak iş değil o 🙂 Nasipli nasipsiz diyelim biz ona 🙂 Yaklaşık 4 hafta önce toplamda 7-8 at çek yapmış arkadaşım 6 levrek alırken ben 0 çektim 🙂
Bir sorum olacak.
Klips düğümü olarak palomar düğümü kullaniyorum. Sahte takilmadi ama 2 kere silikon takildi ve klipsle beraber koptu. Baya zorladim tabiki cikarmak icin. Ilk basta kullandigim lider misinanin marka ve modelini belirtmistim. Klips düğümü olarak kullanabilecegim baska düğümler nelerdir? Sagda solda veya youtube da bir dunya var tabi ama denenmiş ve verim alinmis bir sey daha iyi bence.