Spin Avcılığına Başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinan.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu mevsimde denizden ne
Çıkarsa onu avlamak istiyorum
Once yasadigin yerde hangi mevsimde ne cikar ne yakalanir onu ogrenmen lazim, limani gez bakalim neler oluyor.. sonra internette arastir hangi balik hangi mevsimde hangi denizlerde olur.. onlari yakalayabilecegin teknikleri ogren, hangi suda gezdiklerini ve hangi yemlerle verim alabilecegine bak.. biraz arastir takildigin anlamadigin yerlerde de sor, elimizden geldigince yardim edelim sana..

1.5 senede baya bir şeyler değişmiş olarak hem kendimi hem de sizleri bilgilendirmek istedim. 🙂 Bu av disiplini gerçekten hem emek(bol bol mazot parası 🙂 ) hem bilgi hem de araştırma gerektiriyor. Bu nedenlerden dolayı herhalde bendeki yeri bambaşka oldu.

Güncel takım bilgisi :

Makine : Shimano 2019 Vanquish C3000 FB
Kamış : Daiwa Lateo 86ML-Q
Misina : Seaguar PE X8 0.16 mm
Lider : Seaguar FXR 0.28 mm
Klips : Fiiish Medium

Sahteler de biraz artarak yola devam ediyor 🙂

Muhtelif silikonlar da var.
38a65bc8b078f12a37cdc8065c094dff.jpg
e5832d960ed2c59aa3ed6adc1efe0007.jpg
66e3f3b62d420b88bfc8a667578d1411.jpg
440b84cd779bb8cf7d42991c6481e9b7.jpg

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben de yeni başladım bana moral oldu şu an çünkü cidden çok emek az verim olan bir disiplin özellikle Istanbuldaysan🙂 sahteler maşallah bende 3 4 tane anca var

Abi ben de yeni başladım bana moral oldu şu an çünkü cidden çok emek az verim olan bir disiplin özellikle Istanbuldaysan🙂 sahteler maşallah bende 3 4 tane anca var

İzmir'de oturuyorum. Biraz daha avantajlı sayılırız İstanbul'a göre 🙂 1.5 sene yazınca gerçekten uzun bir süre ediyor. Yılmadan, pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Bu süre zarfında levrek ve kalamarlar ile bol bol karşılaştık ama Baraküda hiç nasip olmamıştı. Geçen hafta ilk baraküdamı tuttum mesela. Forumdan @smucuk Selçuk abi ile birlikte av yapıyorduk. Ona bahsetmiştim daha hiç tutamadım diye. O akşam nasip oldu 🙂

upload_2019-10-30_16-51-26.png

Back