İzmir'de oturuyorum. Biraz daha avantajlı sayılırız İstanbul'a göre 🙂 1.5 sene yazınca gerçekten uzun bir süre ediyor. Yılmadan, pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Bu süre zarfında levrek ve kalamarlar ile bol bol karşılaştık ama Baraküda hiç nasip olmamıştı. Geçen hafta ilk baraküdamı tuttum mesela. Forumdan @smucuk Selçuk abi ile birlikte av yapıyorduk. Ona bahsetmiştim daha hiç tutamadım diye. O akşam nasip oldu 🙂
99633 dosyayı görüntüle
Maşallah...Mesela tekneden av yapmak çok basit gelmeye başladı. Dün sabah babam aklımı çeldi. Normalde işlerim yoğun. Dükkana gidip çalışmam lazımken teknemize gidip bir kaç saat av yaptık. 3-5 bir şey alıp geri işe döndüm 🙂
99634 dosyayı görüntüle
Maşallah daha bereketli olsun🙂 Istanbulda lrf>surf>spin geçerli en kısırı malesef spinmiş🙂 olsun dişli sezonu tam başlamadı inşallah ben de tutacağım burada🙂İzmir'de oturuyorum. Biraz daha avantajlı sayılırız İstanbul'a göre 🙂 1.5 sene yazınca gerçekten uzun bir süre ediyor. Yılmadan, pes etmeden devam etmeye çalışıyorum. Bu süre zarfında levrek ve kalamarlar ile bol bol karşılaştık ama Baraküda hiç nasip olmamıştı. Geçen hafta ilk baraküdamı tuttum mesela. Forumdan @smucuk Selçuk abi ile birlikte av yapıyorduk. Ona bahsetmiştim daha hiç tutamadım diye. O akşam nasip oldu 🙂
99633 dosyayı görüntüle
Maşallah daha bereketli olsun🙂 Istanbulda lrf>surf>spin geçerli en kısırı malesef spinmiş🙂 olsun dişli sezonu tam başlamadı inşallah ben de tutacağım burada🙂