inan01
Daimi Üye
Sen tekneyi al gerisi kolayTeklif edecektim de gelir misin bilemedim. Sen gelmezsen ben Pistaş'dan da boş dönerim.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen tekneyi al gerisi kolayTeklif edecektim de gelir misin bilemedim. Sen gelmezsen ben Pistaş'dan da boş dönerim.

Benim de Çanakkaleli bir arkadaşım var. O da gel emeklilikte Çanakkale'de olalım diyor. Balık Çanakkale'de ...Çanakkale boğazı göç balıklarının mecbur olarak geçtiği boğaz ayrıca çanakkalenin hem marmara ya hem egeye kıyısı var valla ben bazen hanıma diyorum gel tası tarağı toplayalım çanakkale ye taşınalım iki denize kıyısı var boğazı var balık bol, kaz dağları var daha ne olsun hanımda diyo sen iyice kafayı bozdun balıkla![]()
Ormanın altı, Bahçe Kanalı nın ağzı (Batık Gemi) veya Harbiş Fener altında denemeler yapabilir, balık yakalayabilirsiniz. Bir değişiklik olmazsa hafta sonu üç arkadaş biz de buralarda olacağız. Rastgele@inan01 slm hocam bu haftasonu ya da diğer haftaya karataşa gideceğiz. Karataş ta nereye gidelim hocam. Hep yemli takımla limanın oraya ya da karataş adliyesinin karşı tarafında ki kayalıklardan karides atardık. Bu sefer lrf ve spin takımı var kıyıdan atçek yapacağız nereyi önerirsiniz?