Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin için en verimli bölgemiz hangisi ?

At çek için hangi il?

• Antalya

Kullanılan: 8 8.6%
  • Mersin

Kullanılan: 2 2.2%
  • Muğla

Kullanılan: 5 5.4%
  • Bodrum

Kullanılan: 6 6.5%
  • Burhaniye

Kullanılan: 2 2.2%
  • Ayvalık

Kullanılan: 3 3.2%
  • Çanakkale

Kullanılan: 40 43.0%
  • Gemlik, Mudanya

Kullanılan: 1 1.1%
  • İstanbul

Kullanılan: 6 6.5%
  • Adana

Kullanılan: 8 8.6%
  • Erdek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Karadeniz

Kullanılan: 7 7.5%
  • İzmir

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çanakkale boğazı göç balıklarının mecbur olarak geçtiği boğaz ayrıca çanakkalenin hem marmara ya hem egeye kıyısı var valla ben bazen hanıma diyorum gel tası tarağı toplayalım çanakkale ye taşınalım iki denize kıyısı var boğazı var balık bol, kaz dağları var daha ne olsun hanımda diyo sen iyice kafayı bozdun balıkla :)
Benim de Çanakkaleli bir arkadaşım var. O da gel emeklilikte Çanakkale'de olalım diyor. Balık Çanakkale'de ...

B

BS Okuru

Misafir
SOn üç senedir tatil için Çanakkale Assos ' un yolunu tutuyorum. Geçtiğimiz sene takım taklavat yanımda hiç bir şey yoktu, bende şnorkel ile denizin dibini seyrediyordum birde baktım o ne, kumsaldan 50 60 metre açıkta eriştelerin olduğu bölgelerde iri iri balıklar. Tabi balık kültürüm olmadığı için hangisinin ne olduğunu bilmiyorum.

Daha sonra bir tane küçük kamış ayarlayıp liman tarafındaki kayalıklara gittiğimde üç tane balık adam ' ın kayalıkların dibinde balıkları topladıklarını gördüm.

Bu sene kısmetse yine tatil için assos ' u tercih edeceğim.

MyDarko

Aktif Üye
Adı
Mehmet
@inan01 slm hocam bu haftasonu ya da diğer haftaya karataşa gideceğiz. Karataş ta nereye gidelim hocam. Hep yemli takımla limanın oraya ya da karataş adliyesinin karşı tarafında ki kayalıklardan karides atardık. Bu sefer lrf ve spin takımı var kıyıdan atçek yapacağız nereyi önerirsiniz?

inan01

Daimi Üye
@inan01 slm hocam bu haftasonu ya da diğer haftaya karataşa gideceğiz. Karataş ta nereye gidelim hocam. Hep yemli takımla limanın oraya ya da karataş adliyesinin karşı tarafında ki kayalıklardan karides atardık. Bu sefer lrf ve spin takımı var kıyıdan atçek yapacağız nereyi önerirsiniz?
Ormanın altı, Bahçe Kanalı nın ağzı (Batık Gemi) veya Harbiş Fener altında denemeler yapabilir, balık yakalayabilirsiniz. Bir değişiklik olmazsa hafta sonu üç arkadaş biz de buralarda olacağız. Rastgele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çanakkaleye yerleşmek lazım :D

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Belki Aydın da eklenebilir. Kuşadası, Didim, Güzelçamlı, Davutlar vs.