Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin için en verimli bölgemiz hangisi ?

At çek için hangi il?

• Antalya

Kullanılan: 8 8.6%
  • Mersin

Kullanılan: 2 2.2%
  • Muğla

Kullanılan: 5 5.4%
  • Bodrum

Kullanılan: 6 6.5%
  • Burhaniye

Kullanılan: 2 2.2%
  • Ayvalık

Kullanılan: 3 3.2%
  • Çanakkale

Kullanılan: 40 43.0%
  • Gemlik, Mudanya

Kullanılan: 1 1.1%
  • İstanbul

Kullanılan: 6 6.5%
  • Adana

Kullanılan: 8 8.6%
  • Erdek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Karadeniz

Kullanılan: 7 7.5%
  • İzmir

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93

Ensar49

Üye
Adı
Ensar
Tatile gidecek balık sevdalıları için ,her mevsim kıyıdan av yapmaya en uygun ve en verimli bölge hangisi?

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Spin olarak bakamayacagim belki olaya ama benim için en verimli bölge yemli av ile Antalya :)

Hiç tanımadığım bir bölgede Antalya'da hem de ilk avımda forumdaki abilerimin yönlendirmesiyle av yapmisliğim ve bir tane çuprayı çekmişliğim var tabi inanılmaz bir zevkti. Hem de kış günü hayatımda balık yakalamış biri değildim. O makus talihimi de kırmış oldum bu çuprayla. O yüzden ayrı bir önemı var :) Muhabbeti sohbeti v.s her şeye değerdi. Güzel bir hatıra oldu bana. Bundan sonra tatiller é gideceğim zaman öncelik Antalya olacaktır. Muğla kıyılarını da bir kaç sefer denedim ama malesef boş dönmüştüm.
IMG_20160217_191402.jpg

Tabi şimdi o kış günü balık yakayamama inancımı iç sulara taşıdım ve yasak gelmeden bugün ikiaya avlak gezdim birinde yayın için denedim şansımı sabah 6 dan 12 ye kadar öğleden sonra da 2 saat tatlisu levregi peşinde koştum ancak malesef olmadı yine. Suya cemre bile düşmemişken olmuyor bu is galiba bu şansımı kirmak için 15 marta kadar sürem var iki hafta da deneyeceğim. İnş. İç sularda da makus talihimi yenmiş olurum.

20160227_085022.jpg
Yayın denemesi kızılırmak

Anadoluda bir gölet :) levrek demesi
20160227_152636.jpg

Son düzenleme:

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bildiğim yöreler olan Antalya ve Fethiye de yazın kıyıdan spin zor, fakat kıyıdan jig de az da olsa şansınız olur.

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anket düzeltilmeli. Her yöreyi bilen kişi azdır. Örneğin ben karadenizde avlanmadım ki, hiç bir fikrim yok.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi herkes antalya'yı oylamış ben antalya da yaşıyorum ben oylamadım bence burada at çek verimli değil özelliklede bu sene çok kötüydü. sadece kendimden demiyorum tanıdığım bütün insanlardan avlakta gördüğüm diğer balıkçılara göre söylüyorum ama ben çanakkalede hiç avlanmadım ama forumdan YouTube dan ve diğer paylaşım sitelerinden gördüğüm kadarıyla çanakkale verimli hem levrek hem lüfer akya istavrit. Antalyada lüfer çok nadir tek tüp oluyor atçekle, istavrit zaten yok levrekte kış iyi yağışlı ve soğuk olursa göç levrekleri gelirse levrek oluyor bu sene kış olmadı levrekte yoktu, çok azdı herkes levrek yok diye ağlıyordu bu sene kışın. Akya'da kıyıdan çok zor anca tekneyle jig yapmanız lazım.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
İzlenilen videolardan çanakkale adana mersin üçlemesi bence

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İzlenilen videolardan çanakkale adana mersin üçlemesi bence
Aynen katılıyorum adana yumurtalıktan @inan01 kulakların çınlasın :) bizim buradan antalyadanda mersine balığa giden arkadaşlar var . çanakkale bence at çek cenneti türkiye için hem boğazı da var daha ne olsun

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hepsi uzak malesef :) Allah tan uzak yoksa aile ile kötü olurum mazaallah

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akcakoca tarafinda hicbirsey yok.. Yan yana 15 spinci oturup sohbet ediyoruz.. Bati karadenizi es gecin.. :)