Spin olarak bakamayacagim belki olaya ama benim için en verimli bölge yemli av ile Antalya
Hiç tanımadığım bir bölgede Antalya'da hem de ilk avımda forumdaki abilerimin yönlendirmesiyle av yapmisliğim ve bir tane çuprayı çekmişliğim var tabi inanılmaz bir zevkti. Hem de kış günü hayatımda balık yakalamış biri değildim. O makus talihimi de kırmış oldum bu çuprayla. O yüzden ayrı bir önemı var

Muhabbeti sohbeti v.s her şeye değerdi. Güzel bir hatıra oldu bana. Bundan sonra tatiller é gideceğim zaman öncelik Antalya olacaktır. Muğla kıyılarını da bir kaç sefer denedim ama malesef boş dönmüştüm.
Tabi şimdi o kış günü balık yakayamama inancımı iç sulara taşıdım ve yasak gelmeden bugün ikiaya avlak gezdim birinde yayın için denedim şansımı sabah 6 dan 12 ye kadar öğleden sonra da 2 saat tatlisu levregi peşinde koştum ancak malesef olmadı yine. Suya cemre bile düşmemişken olmuyor bu is galiba bu şansımı kirmak için 15 marta kadar sürem var iki hafta da deneyeceğim. İnş. İç sularda da makus talihimi yenmiş olurum.
Yayın denemesi kızılırmak
Anadoluda bir gölet

levrek demesi