Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamış

Faryalı

Aktif Üye
Sahara'nın hangi modelinde x ship özelliği var.

arkadas

Daimi Üye
Adı
ibrahim
Simano com balikcilik turkiye, makinalar sipin makinalar, sahara, fj orada da acikliyor bir bakin yanlisim yok ama yinede bir bakin rasgele

kaantzl

Üye
Adı
Kaan Tozlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sende önce kamisi al sonneaki ayda makinayi Ben öyle yaparim
Toplu alım yapcağım için illaki indirim yapıyolar istoçta 5k lık bir bütçem var spin takımına bütçemi çok da geçmiyo internet fiyatı mağazada indirm yaparsalar denkleşir gibi ama net bi şekilde emin olamıyorum en kötü ihtimal dediğiniz gibi yaparım.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Aynı ürün üstüne apayrı iki yorum, jaxon dediğiniz gibi replika tarzında bir markaysa o kadar fiyatı ona vermek yerine daiwa yı tercih etmek isterim ya.
Ürün replika ürün değil. Marka takıntın yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsin. Aynı kalitede marka kamışlar 6.binden başlıyor. Dikkat edersen kullanıp da yorum yapan tek ben varım. Kullanmadan sadece marka yorum yapılması doğru değil. Bu arada halihazırda çeşitli markalarda en az 10 spin kamışım var. ima daiwa shimano hatta okuma kamışlar kullanıyorum. hepsi yerine göre güzel ama fiyatına göre iki adet jaxon kamışım var biri lrf biri spin ve ikisinden de çok memnunum. Hatta avlarda gösterdiğim dostlar da çok beğeniyorlar. Bölye yazınca sanki kamışın reklemını yapıyormuşum gibi oldu ama :D fiyatına göre üst segment bir kamış sadece bunu söylemek istedim. Ona o kalitede 2 verirsin daiwaya 6. Çin üretimi olmadığını biliyorum. Avrupada bir ülke patenti diye okunmuştum. ama bu konuda kesin bir bilgim yok.