lodoscubarbaros
Aktif Üye
- Adı
- Barbaros Küpcü
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Bende yıllardır yemlide de spin kamış kullanıyorum hatta at çekten daha çok zevk alıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yekta bey bu kullandıgınız kamış nedir acabaMarka vermiycem 20/50 esnek bir kamış ile kıyıdan yemlik yaptım bu sene izmariti mercan çupralar karagöz muazzam zevk aldım.1 pe iptal spin güçlğ bir makina 75 gr mantar kadar çıktım zevkin dibine vurdum ama yeni kamış alacaksanız 3 metre al 7li 10 luk izmariti takımında atışta 270 sıkıntı oluyor.lauet sadece 3 lü diplomatik takımı atıyorsan 2.70 ideal rastgelsin
3-4 ay once 40 TL fiyatı vardı ama hangi satıcıdaydı hatırlamıyorum... N11 de şu an 56 TL görünüyor..Abdullah Abi neymiş senin bu DAM kamış 40 liraya ?
Ustad merak ettim şimdi sendeki KamisiAbdullah bendeki kamışı bşr görsen hemen sende edinirsin bşr tane 5 ay elimden düşürmedim istavrit sıyırtmayı yemli avları kolyoz ve ıskumru sıyırtmalarını bununla yaptım mütevazi olayım 5 ayda abartısız en az 500 kg balık almışımdır
ben epix olayına takıldım bilinçli olarak mı alındı yoksa bayi mi sattıİzmir 'de ismini vermiyeyim alış veriş yaptıgım av bayisinde okuma epix v2 aldım bu kamış ucu sert oldugu için balık vuruşlarını hissettirmiyor .(geçen hafta arkadaşla yaptıgımız avda iki kamış kullanıyordum birisi epix v2 digeri cormoron 2.70 10-40 spin kamışla epix v2 de yaklaşık 200 gr kabalidakiyi almışım fakat hissetmedim yemi tazelerken çektigimde anlayabildim.) kamışı geri verme şansım var yerine bunu alsammı diyorum.
Okuma Cedros Sspınnıng Surf 10'6 318cm 20-50lb Medium 2 sec