Tüm kaya balıklarıHocam tavsiyenizdeki lrf den kastınız hangi hedef balık türleriydi ?
Tüm kaya balıklarıHocam tavsiyenizdeki lrf den kastınız hangi hedef balık türleriydi ?
Tüm kaya balıkları
Bu arada makinandaki sarılı misina FC mi?
Levrek lüfer eşkina mırmır karagöz ispari istavrit vb Lrf de sınır yok aksiyon var
Valla kardeşim öyle yazmışsın ki aklıma sadece avdan hemen önce duş almamış olabileceğin 🙂 geldi aksilik olarak.
Şaka bir yana umarım en kısa zamanda sana bu yılları unutturacak balıklarla karşılaşırsın.
Ben lrf de tavsiye verebilirim spinde meranız önemli sığ derin bulanık rüzgarlı sakin her avın stili farklıHocam bunlar için spin kamışımda kullanabileceğim tavsiye edebileceğiniz sahte yemler varmı ? Yoksa lrf takım şart mı? Elimde baby jig lerden var şu an.
Monofilament misine spin avında kaç mm aralığında olmalı?bana satıcı 25 mm sardı.bitince 22 ile değiştirsem mi diyorum.Mendireğin her yeri aynı performansı vermez.
Lüfer genelde dibi çamurlu yerleri sever, oralarda yemlenir.
Meranı kontrol et, yakınına kanal vs akan yer varsa hemen oralara konuşlan.
Lüfer sabah kaşık peşinden koşsa akşam yüzüne bakmaz. Bu nedenle sahtelerini çeşitlendir.
Değişik 10 gr 40 gr arası kaşık ve jigler olsun çantanda. Bir de derin dalan uzun gagalı sahteler.
Mera derin olduğu için tercihen yüzen değil batan tip sahteler kullan. Sahteler bu kadar çeşitlenmeden önce avcılar sahteleri deler ve içine su basarlardı şırınga ile.
Bu arada makinandaki sarılı misina FC mi? Eğer öyle ise onu çıkart ve yerine ya iyice bir mono misina ya da en iyisi makul fiyatlı 0,15-0,20mm civarı (PE 1,5 gibi) ip misina sar.
Ben lrf de tavsiye verebilirim spinde meranız önemli sığ derin bulanık rüzgarlı sakin her avın stili farklı