Spin & Lrf Eldiveni

(link)
Bu ürün nasıl acaba kullanan varmıdır?

@BaşMinekolos aşağıdaki eldiveni diyorsan onda amaç farklı zaten 😉
hiç alma sakın 😉

"Bu eldiven kişisel koruma içindir. Profesyonel kullanım için uygun değildir. Balığın elinize verebileceği zararlardan sizi korur.Mekanik parçaların yüzeysel etkilerinden, küçük darbelerden ve titreşimlerden elleri korur, zedelenme ve yıpranmaları engeller."

big_584598.jpg

Bu ürün için bir not düşeyim, balığın sırt bölümündeki sert yüzgeçlerinden korumuyor maalesef çipuranın sırt yüzgeci eldivenden geçip elimi kanattı, trakonya gibi zehirli balıklarda kesinlikle güvenmeyin.

73e3f0e182e04daf5fa8fca548ce243d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben fitness yaptığım dönemden kalma eldivenlerimi kullanıyorum. tüm parmaklar yarım. Üst posttaki savage gearın eldivenine çok benziyor. Ayrıca fitness eldivenleri uygun fiyatlı oluyor.

Sahte degisimi ve dugum atabilmek icin en azindan iki parmak acikta olmalidir diye dusunuyorum bu urun 1mm noepren soguktanda koruyacaktir 110tl gibi bir fiyati var 5 parmagida acikta olan modelide 75tl.

Dosyalar

• 195FE5DC-332B-448D-944C-7B0A15A22A0E.png
    195FE5DC-332B-448D-944C-7B0A15A22A0E.png
    100.6 KB · Okunma: 42
kastking yeni eldiven çıkardı soğuk havalar için ona bakın

Aldım deme sakın hocam sen yapma bari birde su profılındekı kaskıng cıkarsan hocam hıc fena olmaz 🙂 yanı yuz yenı avatar yenı profıl zamanı geldıde gecıyor 🙂 bu arada sana hitap edicek eldivenler bu alanda 🙂 (link) sevgiler saygılar hocam.

Aldım deme sakın hocam sen yapma bari birde su profılındekı kaskıng cıkarsan hocam hıc fena olmaz 🙂 yanı yuz yenı avatar yenı profıl zamanı geldıde gecıyor 🙂 bu arada sana hitap edicek eldivenler bu alanda 🙂 (link) sevgiler saygılar hocam.
ben yazlık edlivenini aldım ama kışlık olanı da alsaydım keşke dedim.

shimano'nun xefo eldiveni radarımda ama bunlar da kışlık eldiven değil işte..

ama şu yeni çıkmış güzelmiş

(link)

Back