rıza
Üye
- Adı
- rıza e
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Eldiven Balıkçı - n11.com
Bu ürün nasıl acaba kullanan varmıdır?
Bu ürün nasıl acaba kullanan varmıdır?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu ürün için bir not düşeyim, balığın sırt bölümündeki sert yüzgeçlerinden korumuyor maalesef çipuranın sırt yüzgeci eldivenden geçip elimi kanattı, trakonya gibi zehirli balıklarda kesinlikle güvenmeyin.@BaşMinekolos aşağıdaki eldiveni diyorsan onda amaç farklı zaten
hiç alma sakın
"Bu eldiven kişisel koruma içindir. Profesyonel kullanım için uygun değildir. Balığın elinize verebileceği zararlardan sizi korur.Mekanik parçaların yüzeysel etkilerinden, küçük darbelerden ve titreşimlerden elleri korur, zedelenme ve yıpranmaları engeller."
![]()
Major craft siyah beyazini dusunuyordum ama bulamadim.Decathlonda boyle bir urun buldum yelkencilik icin tasarlanmis gidip inceleyecegim en yakin zamanda
Ben de buna benzer bisey kullaniyorum. Metro grossmarketten 5₺ ye almıstim. En azindan ip parmagi acitmiyor ve el kirlenmiyor. Az da olsa isitiyor![]()
bunlarla idare edelim doğrusunu bulana kadar![]()
Aldım deme sakın hocam sen yapma bari birde su profılındekı kaskıng cıkarsan hocam hıc fena olmazkastking yeni eldiven çıkardı soğuk havalar için ona bakın
ben yazlık edlivenini aldım ama kışlık olanı da alsaydım keşke dedim.Aldım deme sakın hocam sen yapma bari birde su profılındekı kaskıng cıkarsan hocam hıc fena olmazyanı yuz yenı avatar yenı profıl zamanı geldıde gecıyor
bu arada sana hitap edicek eldivenler bu alanda
製品情報検索|シマノ -SHIMANO- sevgiler saygılar hocam.