Spin Makina Seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufukxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ufukxxx

Aktif Üye
Tepki
67
Ödül
38
Barracuda Akya tarzı balıkda kullanmak için yüksek devir,18'lik ip misinadan 250-300 metre sarılabilen makina bakıyorum,şu an aklımda iki seçenek var,hangisini tavsiye edersiniz.
1- Daiwa bg 4000
2 - Shimano ultrega 4000 XG

daiwa bg guzel makine fakat spin icin oldukca agir, ultegra ve 2019 yeni kasa stradic FL 5.8 devirli olan da alternatif olabilir.

taraflı cevap vericem bence bg elinize alıp incelediğinizde zaten sizde bg demiş olcaksınız

Selam. Hedef balıkların mücadele güçleri birbirlerinden çok farklı eğer sadece baracuda diyor olsaydınız ultegra 3000 yeter derdim 4000 fazla bile o balığa ama akya da girerse işin içine orada kuzu da girer , yazılı da girer , torik de girer aynı suyun balığı sonuçta hepsi bu noktada mücadele devreye girecektir o zaman da tartışmasız BG4000 der çıkarım kenara. Kendim de shore jig avlarında kullanılmak üzere bir BG4000 aldım. Gerek ip kapasitesi olsun gerek sarım hızı olsun gerek dişli yapısının salt water olması sebebiyle güveb veren bir makina BG4000.

3-4 avdır bg 4000 kullanıyorum. Şimdilik memnunum çok yumuşak ve pürüzsüz bir sarımı var. Belirttiğin balıklar için daha uygun. Biomaster, twinpower çıkamıyorsan bg4000

çok kararsızım 🙂 birşeye hemen karar veremiyorum
Daiwa bg 4000 yerine 3000 düşünüyorum,birde bizim sayfada satılık penn conflict 2 4000 var 😕:ytrya:

Barracuda Akya tarzı balıkda kullanmak için yüksek devir,18'lik ip misinadan 250-300 metre sarılabilen makina bakıyorum,şu an aklımda iki seçenek var,hangisini tavsiye edersiniz.
1- Daiwa bg 4000
2 - Shimano ultrega 4000 XG
Kullanacağınız Olta kamışının markası ve modelini de öğrenebilir miyiz ?

Sanırım size fırsat ürünü bir twinpower 4000xg lazim 🙂
2. El ilanina bir bakın bence 🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Back